Jutrooo!
Nisam dugo skuhala kavicu, e pa cure moje poslužite se !
Viki dobrodošla !
Jutrooo!
Nisam dugo skuhala kavicu, e pa cure moje poslužite se !
Viki dobrodošla !
lista za 04.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Helou!
Viki88,dobro došla na listicu,nadam se da ćemo se ugodno družiti!Kolko ti inače traju ciklusi?
Šiškica,sretno u ljubicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tayla,grafić ti je čist ok(a tek dok kreneš uspoređivati testove,pa gledati lažno poz., i lažno neg., pa poz lh u trudnoči.Exetera...exetera...kaj je sat vremena
)
Di nam je sankris?
žužy jesi probala maknut polozaj cervixa iz grafa?
bubekica,to nisam,ali sam probala discardirat ove visoke pred O dtm al ništ.Budem probala i s cervixom.
vucice,evo malo pozitive ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za na sve strane!
Maknula sam cervixe i nesigurno mi je označil O.Hm...
A joj svaki put drugacije nekad po 26 d., nekad 40, a obicno 30-ak dana! Tako da nikad neznam kada ce doci! Prosle godine mi se bas sredio ciklus i par mj. Dolazila tocno na 26DC i opet se sce pobrkalo!
da, ne kuzim zakaj je nesiguran.. a ova upotreba rijeci cervix - no comment.![]()
Hahahaha,i ja čitam kaj sam napisala i smijem se...al sam postala,kaj sad.Nije mi se pisalo "grlić".
Meni je pomerio proslog meseca za dva dana u nazad O,kada sam promenila zapis o sluzi(nisam bila sigurna da li je watery ili creamy ili oba). I uopste taj watery me izludjuje. Ne znam da li je off topic ovde pisati o tome,ako nije znacilo bi mi da mi neko objasni kako ga prepoznaje. I sta upisujete kad je npr.ceo dan creamy,ali bude na kratko bez boje,nerastegljiv?
vojvodjanka za pravo desifriranje cervikalne sluzi treba potegnuti malo dublje
prilikom tusiranja, najbolje s 2 prsta pa pogledati sto se ulovilo izmedju, da budem degutantna. a usput provjeris i polozaj cervixa.
ovako, watery ti je skroz onako vodenjasta sluz, vidiš da je sluz ali je ne možeš rastegnuti.
I važno je da kod nje imaš osjećaj vlažnosti, odnosno dolje kad se brišeš ti papir jednostavno sklizne.
Inače, uvijek upisuješ najplodniji znak koji si vidjela tog dana, dakle ako ti je cijeli dan creamy, i samo jednom bude proizran onda ti je ta prozirnost plodniji znak
i onda upisi watery.
Bok svima, mogu poceti odbrojavati svama.. Danas je 31 DC, inace tako traje 30-32 dana..nadam se da danas i sutra necu ugledati onu vješticu pa da krenem u akciju sa testom![]()
E,to je meni problem,ja sam celog meseca vlazna! (Sta sam napisala i kako to zvuci,ne mogu da verujem) Ali stvarno,bas mi je nezgodno po tome da pratim,uopste se ne uklapam u opise koje citam po netu(posle ovulacije bi trebalo kao da "presusi",postane sticky,a kod mene se to ne dogadja. Onda,mozda je bolje da nista ne upisujem na FF-u,samo ga zbunjujem
.
Da, ali je razlika da li se radi o vlažnosti ili lubrikacji (sklizavosti).
Ali ako nisi sigurna nema veze, predlažem ti da onda upišeš samo kad imaš eggwhite,
jer ti se on sigurno ne pojavljuje cijeli mjesec i baš je specifično drugačiji od svega ostalog
(i kao što znamo - najvažniji).
FF neće biti zbunjen ako imaš samo njega, a ne i druge vrste sluzi.
Točno.Išla sam glet zašto je onda moj plodni prijatelj zbunjen a lijepo imam unesen EW.I skužim da sam i njega izbrisala kad i ovo u vezi cervixa..i stavil mi je "sigurnu" O.Mada,mislim da je ipak bila dan ranije.
Hope_12,dobro nam došla i što prije otišla na trudnički pdf!Sutra te stavim na listicu![]()
Posljednje uređivanje od žužy : 04.12.2013. at 16:39
Hvalaa..![]()
Hehe,nisu svi sajtovi i doktori sveta korisni kao cure sa Rode! Hvala na tome!
Prijaviljujem, još prekjučer krenuo spoting, OPET, ( trudim se da me ne izludi) i naravno opet JEDNO VELIKO NIŠTA!!
ni sama više ne znam što reć!!! nas dvoje od davne 2001. ne možemo sami napraviti dijete!!
i opet ćemo cijelu priču vrtiti iz početka u MPO vodama.. baš sam ukomirana danas!!!PMS me pere!!!
Šiškice nemoj se bedirati. Mora biti bolje idući mjesec.
Evo kavica za tebe i sve ostale trudilice
Žužy znači imaš sigurnu O, sada samo da prođe ono vrijeme čekanja - 2 tjedna. Pa zar to nije za izluditi?!Bože daj mi strpljenja, i to odmah
![]()
Moja temperatura lagano raste... nade također...
Imam prilično jake grčeve desno. Nije kao kada boli jajnik, ali slično. Malo bliže prema pupku. Nadam se da to nije neki gadni PMS...
Jutro cure...
Kod nas nista novo. Sutra M ide u Bahceci uraditi sgram, a ja u ponedeljak progesteron, pa cemo se nadam se mrdnuti s mrtve tacke...
Jos uvijek idem na fizikalne i ledja su mi super.
lista za 05.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
hope_12 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
žužy ovaj ciklus ti je bas lijepo visoka temperatura u 2. fazi![]()
Kaaavica!
Tayla,eh ti grčevi...neka budu s razlogom ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mene jučer tak pikalo s desne strane,dok sam prala kosu,da sam bez zraka ostajala.Odlučila sam to ignorirati,jer me tak piče svaki mj. oko ovog dc otprilike.I svaki put se ponadam i drek na kraju
Šiškice,grlim draga...baš je jadan taj osječaj nemoći...kad ste u postupku,iza blagdana?
HK,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji s-gram!
A di nestade Sreća,još je danas nije bilo?![]()
Bravo za tvoju vđajnuNek temp ostanu visoko, visoko
Grčevi su mi prestali, a bili su stvarno jaki i ne znam šta sada da mislim. Nadam se da će se isplatiti, kako kaže Žužy.
Žužy, tko to pita za mene?Evo me, puna sam nade i zato me strah. Naime, trbuh me ne boli, a već je trebalo početi... Jutros sam osjetila neku mučninu, ne na neki miris, ne na hranu, samo mučninu... I višak sline... Prošlo me. Ovaj tjedan sam dosta podrigivala. Eto i to prošlo. Malo me glava boli. I vrag mi nije dao mira pa sam čitala da su ovi moji simtpomi trudnički... Ali baš kad se ponadam uoči M., glupača bane na vrata u velikom stilu. Kao da je nadom prizovem!!!
![]()
Kaj velite na moje "stanje", cure?
Btw, baš trebam sutra na rendgen zuba, ali pošto je opasno za moguću trudnoću, odgađam za idući tjedan...Ionako nije hitno.
Jaaaaa ti velim da podržavam tvoju odluku da odgodiš slikanje zubeka...![]()
Srećo u potpunosti te razumijem. Ispočetka se nisam toliko zamarala niti bila slomljena kada bi glupa M došla. Znala sam da je normalno da se ne uspije i bila sam lagana. NIsam se uznemiravala. Ali ova 2 pokušaja od spontanog... svaki put uložim tolikaaaa očekivanja, nade.. pa i novac na testove... da budem posve slomljena na dan M....
Iskreno se nadam da su ti to simptomi trudnoće. I sebi se nadam
Dakle 27 dan ti je ciklusa... kad ćeš početi piškiti po štapićima![]()
Da Srećo,kaj još čekaš?
A i ti Tayla,VEČ ti je 10. dpo...![]()
Poslije posla idem po test.
Priznat ću vam čak još jednu ludost... sada sam zvala sve ljekarne po gradu i pitala imaju li gravignost ULTRALudim....
Uglavnom nemaju, morat ću se zadovoljit s onim normalne osjetljivosti![]()
No,nemaju ni kod nas...bar ne u ove 64 ljekarne koje sam obišla
Uglavnom,najosjetljiviji a ujedno u najjeftiniji test koji sam našla je bio Cemtrue hcg test za trudnoču...nije trakica veš debeli štapić (al se vrlo lagano da rastaviti po potrebi),14,80kn,a osjetljivost 20. Čim mi je žena u ljekarni rekla da se trudnoča može očitati i do 7 dana prije očekivane menge,zela sam ga,hahaha!Mada nam je to bilo malo tumač,al tak fakat piše..
Ma ne... Čekat ću da bude 30 DC, dakle u nedjelju. Zadnja 2-3 ciklusa baš su mi se ciklusi "sriktali". E onda ću pišnuti u ponedjeljak.Treba izdržati........
![]()
Ma nije to tumač, to je TAMAN!Za moju glavu najbolje bi bilo da izume test koji je osjetljiv 1 DPO
Cemtrue, kažeš..? Sada ću ja to zapisati lijepo i idem u pohod. A uvijek mi nude samo clearblue, intimplus i sl.. al nekako su mi svi oni za kad tek kasni M.
žužy to bi bio 8dpo, osjetljivi testovi ocitavaju tada ako je beta presla cca 5. recimo moj s neta je pokazao sjenu na betu 6.59. ali naravno, implantacija se moze desiti kasnije pa test na 8dpo bude negativan. a za taj test prvi put cujem. moj favorit je onestep, ali nazalost amazon neda dostavu u hrv.
Kakv je gravignost mini? nekako mislim da će mi biti najjeftinija opcija u mojoj ljekarni...
Super mi je cijena od 14,80 jer toliko sam platila i Gravignost mini! Osjetljivost je 20? A kod Gravignosta mini, jel zna netko? Manja, jel tako, čim se mora čekati dan očekivanje gospođe?!
A jesam sretna! I ja ću njega potražiti.Ipak ću ga pišnuti u ponedjeljak....
Kod gravignost mini je 25, bar mislim. Kao i kod većine. Baš sam se nadala da ću naći taj ULTRA jer je njemu 10
Posljednje uređivanje od Tayla : 05.12.2013. at 13:51
ni za jedan test ne morate cekati dan ocekivane m, sve ovisi o tome kad vam je krenula rasti beta, tj. kad je bila implantacija, i naravno, koliko je osjetljiv test.
Tome se i nadam, Bubekica... zato se i spremam u šoping. Misliš dakle da je sasvim svjedeno uzmem li gravignost mini, clearblue digital ili nešto treće?
Znam da će mi sutra biti 11 DPO.. za implantaciju ne znam.... možda između između 5. i 7. DPO, jer mi je temp nešto niža tada bila..
j uvijek glasam za gravignosti mini. clearblue easy zna imati evaporacijsku (tanka kao kemijskom povucena crta), digitalac nisam koristila, primastick cesto zakaze, intimplus ne znam.
sutra pisni gravignost.
http://chemtronbio.en.hisupplier.com...ancy-Test.html evo slikice. Chemtrue,one step hcg preg. test,jeftiniji od obične trakice,a opet mi ljepše s njim baratati
Gravignost mini je osjetljivosti 25,a ultra je 10.
bubek,sve ja to znam i sve to stoji...