Odlično, na tom sam tragu i bila, ali mi je drago da imam potvrdu
Drage moje, mislite na mene ujutro i šaljite mi pozitivnu vibru.
Znam da je rano, da bih se vjerojatno trebala strpiti. Ali ne mogu.. nadam se da razumijete
Odlično, na tom sam tragu i bila, ali mi je drago da imam potvrdu
Drage moje, mislite na mene ujutro i šaljite mi pozitivnu vibru.
Znam da je rano, da bih se vjerojatno trebala strpiti. Ali ne mogu.. nadam se da razumijete
Sign test je isto ok,dvadesetak kn,obična trakica,osjetljivosti 25...
Mini više nikad ne mislim pišati jer ama baš svaki put mi pokaže blijedu drugu crticu.Dok mi ovaj chemtrue nije ništa pokazao u istom ciklusu.
lažnu crticu ti je pokazivao gravignost mini?
Joj, evo grčeva opet. Ma razmišljat ću o njima kao o dobrom, pozitivnom znaku. Jel tako??![]()
meni gravignosti mini nikad nije pokazao laznu crticu, a ove tvoje žužy vec sam rekla - nikad nisu provjerene betom - mozda nisu bile lazne.
Ok, onda kupujem mini. I to dva!
Još ako bi itko bacio oko na moj grafić...?Ima li nade???
Hmmm..i ja imam jake grceve, nocu se dizem mokriti, vidim da bi to mogli biti neki simptomi.., jos nema M, 32DC, cekamo do ujutro pa test..po vasoj preporuci mini?
Gravidnost mini i moja je preporuka!
Ajde cure koje sutra piskite ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za one koje ce za par dana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Citam vas sad svaki dan... Jer sam na cekanju necega pa mi je dosadno...![]()
Konacno navratih i obradila su me nova najavljena pis pis sutra ujutro
Ljubilice kako si mi ti?
Koiko mogućih T
Posljednje uređivanje od Viki88 : 05.12.2013. at 23:40 Razlog: Fali dio teksta
Moje M jos nemaanema niti simptoma da ce stici ali T nije jer sam radila progesteron koji je bio jako nizak
![]()
Dobro jutro,piskilice i ostale cekalice! Evo,ja pravim sta je kome po volji-caj drzeci palceve!
Imam jedno pitanje. Ja ocekujem ovulaciju ovih dana,ali me preksinoc uhvatila temperatura i pocelo je grlo jako da me boli! Juce ujutru temp.ostala prilicno visoka za ovaj deo ciklusa,isto tako i jutros. Grlo sve vise boli. Da li da na ff-oznacim "fever" iako je preko dana nisam imala da mi ne bi uzeo u obzir te temperature? Nadam se da nisam previse zapetljala!
Jutro, cure!
Hvala na kavici....... Evo ubacih u očišćenu čizmicu Emi poklon Sv. Nikole, hihihiiiiii!
Tayla, vidjela sam tvoj graf. Ima nade, kako ne? Izgleda pravo školski, sad još treba ostati temp. tako lijepo visoka!Znaš da navijam za tebe i ovo jutro čekam tvoj prvi piš, piš! Daj to napravi što prije! (Ne znam kako cure mogu biti nestrpljive pa spavati dugo te pišnuti poslije 10-11....)
Tko rano rani, dvije sreće grabi!!!
Ajde, Tayla!
Jutro! Hvala na kaviciNikolinama i ostalima koji danas slave-želim sretan imendan, a najavljenim testicima želim pozitivne rezultate! Vrijeme je za neka nova odbrojavanja!
Dobro jutro, drage moje!!
Temperatura i danas ostala visoko, 36,8 - stvarno mi graf izgleda lijepo.
Ali slatki mali gravignost mini nije izgledao lijepo jutros u 6... samo kontrolna linija.. ostalo bijeloIako mi se nakon nekog vremena počela pričinjavati sjena na mjestu pregiba onog dijela za piš-piš prema ostatku trakice. Ali to je samo pregib, nego mi um želi nešto barem vidjeti.
Ipak, nema predaje- grudi osjetljive, bradavice me svrbe, grčevi, piš-piš svako malo... ja ću se još nadati, pa sve dok ne dođe glupa vještica.
Je li tako???
Sada ću uzeti kavicu koju mi je skuhala Vojvodjanka
Srećo Hvala na podršci.. nek samo ostane visoko
Tayla,naravno da imas debelog razloga da se nadas s obzirom na temperaturu i simptome. Nadamo se i mi zajedno s tobom!
Samo mi je žao što sam sinoć bila taaako žedna, a morala sam trpjeti da ne bih slučajno razvodnila koncentraciju hCG
Vojvodjanko![]()
Jutrooo!
I ja jutros pišnila jer moram na rtg zuba, i pojavila se crtica koja je nakon minutu nestala???
tayla...simptomi su ti poput mojih, kad je ono bila ovulacija?
Mami2 kako mislis dosla je crta, nakon koliko ikada je nestala? Ne zmam nesto se kuha, jer ne moze samo tako doci i otic? Koji test si radila? A da ga ponovis?
Jutroo..ja sam tek sad posjetila ljekarnu jer jucer posli posla sve bilo zatvoreno a dezurna mi nije bas blizu...dali da cekam sutra jutro ili mogu sad iako sam vec dva puta bila pis pis..
Least123, danas mi je 11 DPO, a 23 DC.
Kada je tebi bila? Tko zna, možda je ovo naš mjesec
Mami, valjda je dobar znak što se uopće pojavila, moralo je na nešto reagirati. Osim ako je to ta zloglasna evaporacijska crta![]()
Koristila 1 step.
Nemam pojma, pojavila se unutar vremena i nakon toga nestala.
Tayla, 11 DPO ti je... Ja vjerujem da ti je rano... Daj ga napravi za dva-tri dana... Ako glupača M. ne dođe! Nadam se da neće................
Ali graf je odličan!
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 06.12.2013. at 08:35
Tayla ja sam radila tako 13-14 dan nakon ovulacije i bila je jako blijeda...ponovi za vikend najbolje.
Mami2...zar nije evaporacijska ona koja se javlja nakon nekog vrremena, a ne na početku?
Mami2, daj kupi neki drugi test pa ponovi. Prave crtice ne nestaju ni nakon par mjeseci![]()
Ponoviti ću ja test za nekoliko dana, ako ne dođe M u međuvremenu, naravno.
Mami, ti obavezno već ujutro ponovi test![]()
Srećo, ne mora značiti. To je često simptom i trudnoće![]()
Majko mila, kako sam ljuta! Tayla, ma znaš koliko sam psovala... Prosto me sram.![]()
Obrišem se dolje i možda su moje oči vidjele ono što nisu htjele vidjeti, umišljam sve u 16... Vidjela sam nijansu nijanse roze boje... Ono nije bijel papir, moje oči su vidjele nešto.......toliko da nije čisto bijel. Ma možda mi se samo učinilo. Evo, trbuh više ne boli... Ma![]()
a provjera stapicem?![]()
Radila sam gravinost i negativan, nije mi jasno šta je bilo ono jutros, crtica se pojavila u predviđenom vremenu i nakon toga nestala, baš sam se ponadala.
Stavila bi vam sliku ali ne znam kko.
Mami2 na tvom bih mjestu odmah ponovila test. Ne bih mogla izdržati.. a za sebe već znam da se jednostavno moram strpjeti.
Srećo.. ne želiš znati kakve sam prostote ja jutros izreklaAfekt
![]()
lista za 06.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
hope_12 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
Molim vas za komentar na sgram na temi spermiogrami 3. dio.
Usput, dg je normo, ali mi nalaz nije potpuno jasan.
Hvala.
Ljubičice moje,ima vas,,nek je sretno!
Darija_os,ima novosti?
Tayla,MAMI, ~~~~~~~~~~ da je ipak bilo rano...sad ćemo ignorirati ove pokvarene i prerane testiće i sutra pišamo friške i neke druge
Srećo,pusti ove blijeeedo roze nijanse papira,to ti je garant bio odbljesak od ovog sunca koje se na kratko danas pojavilo!
vojvodjanka,ako je temperatura bila iznad 38,ja bi označila fever.
Viki88,![]()
Stvarno imamo puno ljubičica
I stvarno sam jedna luđakinja. Do prije koji minut sam bila smirena i odlučila da se neću testirati do ponedjeljka najranije.
Uvjerena sam bila da neću.
Sada već odjednom razmišljam uzeti još 2-3 mini-ja i svako jutro piš- piš![]()
Stvarno imamo puno ljubičica
I stvarno sam jedna luđakinja. Do prije koji minut sam bila smirena i odlučila da se neću testirati do ponedjeljka najranije.
Uvjerena sam bila da neću.
Sada već odjednom razmišljam uzeti još 2-3 mini-ja i svako jutro piš- piš![]()
Moj post od jutros nije prosa.. Jutros sam tek kupila test jer jucer nakon posla nije radila ljekarna, a dezurna mi je malo dalje. Pa neznam dali da pis pis ili da cekam jutro prvo mokrenje.. Do sad sam vec bila par puta pis pis![]()
Tayla, ja isto razmišljam kupiti test popodne i popištati se, zdravo seljačkim izrazom da se izrazim, ujutro, dok MM i E. spavaju. MM se samo nasmije na to, nikako da kaže OK, već drugi mj. ga nagovaram samo da mi kaže: kupi!
Ma ja kao da svojom nadom prizovem grčeve i prokletnicu! Taman počnem razmišljati o simptomima, o kupnji testa i pišanju sutradan i onda ona dođe! Pa kako?!Joj cure, u zadnje vrijeme događa se ovo, baš za vikend procurim, majku mu!
Žužy, da bio je to odbljesak... Nadam se!![]()
Meni več par dana ima krvi u lijevoj nosnici...ne curi mi,ali se svako jutro probudim sa začepljenim nosom.I kad god brišem,ima kapilarica.. To shvačam pozitivno jer mi je indentično bilo u dobitnim postupcima.E sad...samo sam jednom svršila u snu pa me to malo buni,jer se u onom mom prekratkom trudničkom stažu,to ponavljalo skoro svaku noć![]()
Žuži sad kad si spomenula nos i meni je oba puta bilo tako, ne curi krv a svaki dan kad ispušem ima onak malo.
Posljednje uređivanje od MAMI 2 : 06.12.2013. at 13:52