Draga Least,vjerujem da si uplašena,jer znam koji je to osjećaj...Pošto sam imala VM i nakon nepunih 6mj ostala trudna isto sam paničila zbog bete i ovdje su me cure tješile i evo imam predivnu curicu,napunila je 3mjeseca 16.10.
Tvoja beta je sasvim ok i lijepo se dupla,kad sam imala VM moja se nije pravilno duplala i ginićka mi je vidjela "nešto" u lijevom jajovodu,bila je VM.A kad sam ostala trudna nakon 6mj vadila sam betu prvi dan bila je mislim 509,a slijedeča je bila 921 ili 971 ne sjećam se više,uglavnom da nije bilo ovih cura završila bi u lunici...paničila sam jer nije bila dupla i um irala od straha,kad sam za 2 dana otišla na UZV lijepo se vidjela trudnoća u maternici,znači beta treba biti preko tisuću da se vidi bar vrećica, potvrda da je u maternici trudnoća.Ja iskreno vjerujem da je sve ok,imam baš takav filing,ali znam da nećeš biti mirna dok ne baviš uzv ponovo.Od srca sam uz tebe...šaljem vam svima puse,a naviše mojim "sekama" kikici i HK...veselim se svakom odbrojavanju,ali kad vas dvije otvorite svoje e tad ću vrištati,jer znam točno što prolazite,pa evo ovom prilikom da vas podsjetim da ima trudnoća nakon VM,pusa velika.

Odgovori s citatom

da ipak ne dode
za novo odbrojavanje i tvoju mrvicu!
Poslužite se!

Jednostavno se predaš dok ne završi M.
Neka si sad napravi fino mjesta i lijepo nastavi rasti narednih 8 mjeseci!

Uvijek me M preduhitri! Miša mu! Još će mu i rok valjanosti isteći...