ja sam ostala bez lh testova.... ima li netko za prodati ? samo 1 hcg kojeg kako anka kaže čuvam za posebne prigode
Od kud ih naručujete?
ja sam ostala bez lh testova.... ima li netko za prodati ? samo 1 hcg kojeg kako anka kaže čuvam za posebne prigode
Od kud ih naručujete?
Posljednje uređivanje od ljubilica : 21.10.2013. at 20:36
nekoliko puta sam narucivala lh i hcg testove sa saveontests i bila sam zadovoljna... testovi nikada nisu imali evaporacijske linije, a moram dodati da je hcg test ovo ljeto, kada sam imala biokemijsku, pokazao jacu i jasniju drugu crticu od gravignost mini i sign testa (ne pitajte zakaj sam ih napravila sve...nisam vjerovala sama sebi da vidim crticu pa mi se bas trosila lova na usporedbu testova)
nazalost, kada sam narucivala novi paket trakica prije mjesec-dva, na saveontest ih nije tada bilo i narucila sam s accuratepregnancytests...i reci cu samo - nikad vise!na svakom hcg testu je uzasna jaka siva evaporacijska koja nastaje odmah, u prvih par minuta...a linija na lh trakicama mi tamni samo onako uz rub, neravnomjerno. sumnjam da cu ih opet narucivati od njih, makar vidim po forumima da su iskustva pozitivna...
s oba sajta su trakice dosle u roku 2 tjedna u koverti na kojoj je pisalo 'cosmetics'...ali to sam ih dodatno trazila uz narudzbu, ne znam da li je uvijek praksa...pretpostavljam da je