Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1424

Tema: Odbrojavanje 9/2013.....Least123

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ja sam ostala bez lh testova.... ima li netko za prodati ? samo 1 hcg kojeg kako anka kaže čuvam za posebne prigode
    Od kud ih naručujete?
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 21.10.2013. at 20:36

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Od kud ih naručujete?
    nekoliko puta sam narucivala lh i hcg testove sa saveontests i bila sam zadovoljna... testovi nikada nisu imali evaporacijske linije, a moram dodati da je hcg test ovo ljeto, kada sam imala biokemijsku, pokazao jacu i jasniju drugu crticu od gravignost mini i sign testa (ne pitajte zakaj sam ih napravila sve...nisam vjerovala sama sebi da vidim crticu pa mi se bas trosila lova na usporedbu testova )

nazalost, kada sam narucivala novi paket trakica prije mjesec-dva, na saveontest ih nije tada bilo i narucila sam s accuratepregnancytests...i reci cu samo - nikad vise! na svakom hcg testu je uzasna jaka siva evaporacijska koja nastaje odmah, u prvih par minuta...a linija na lh trakicama mi tamni samo onako uz rub, neravnomjerno. sumnjam da cu ih opet narucivati od njih, makar vidim po forumima da su iskustva pozitivna...

s oba sajta su trakice dosle u roku 2 tjedna u koverti na kojoj je pisalo 'cosmetics'...ali to sam ih dodatno trazila uz narudzbu, ne znam da li je uvijek praksa...pretpostavljam da je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •