Žužy,
hvala ti što me stavljaš na listu. Penjem se, vrijedna sam, nema šta! Valjda će ovaj mjesec upaliti...
Druge cure, sreeeeetno u ganjanju O!![]()
Žužy,
hvala ti što me stavljaš na listu. Penjem se, vrijedna sam, nema šta! Valjda će ovaj mjesec upaliti...
Druge cure, sreeeeetno u ganjanju O!![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 25.10.2013. at 11:11
Ljubi, toliko stvarno da sam se u snu mazila po stomaku![]()
Dat ce Bog i nama da nam se snovi ostvare.
Ja sam jucer isla fizijatru. Imam problem sa lumbalnim dijelom kicme. Savjetovana mi fizikalna i akupunktura. Pa sam nesto sinoc citala oko akupunkture i ima dosta uspjesnih slucajeva u lijecenju neplodnosti. A kao akupunktura je dobra i za moju anksioznost.
Posljednje uređivanje od HelloKitty : 25.10.2013. at 11:58 Razlog: Greska u pravopisu
pozzz drustvo kako ste,samo da mahnemo i pozdravimo staro drustvo ako nas se jos sjeca![]()
Adal pa lutkica je prekrasna...
HK ma bit ce!!
Pa u fazi iscekivanja 3ivf-a, nadam se i posljednjeg. Al to tek u veljaci 2014. Do tad kucna radinost![]()
Ma ne draga ne mjerim, ali razmišljam opet počet, ali znaš kako sam ja stavila "svoj" graf
Al sad si nešto razmišljam, meni je danas 3 dc, al kako meni krene spoting nisam sigurna kad je prvi dan. Jednom mi je gin rekao da gledam po drugom danu, odnosno drugi dan je jače krvarenje i onda dan prije je 1.. Meni je prije dok je sve bilo normalno najjači bio 2. i 3. dan i poslije laganini, a opet neko kaže kad baš krene krv je 1. dan i sad nisam pametna kad mi je bio 1. dan, jer po ovom da mi je danas 3. a onak je laganini, a 1. i 2. je baš curilo nisam pametna.
E jesam ga sad spetljala, jadna ti sam , ne znam ni koji mi je 1. dan , ala ala.
adal,jao kojeg ti bombončeka imaš doma...konačno one lijepe šlapice imaju vlasnika!A ti svog osobnog modela!
MAMI,da...uglavnom vele da je 1.dc onda kad krene crveno.Ali.Rekla bi da se slažem sa tvojim ginom,tak ja,vidim po drugom danu pa ga usporedim sa jučer i procjenim.Jer i meni se u zadnje vrijeme menga em skratila em ne krene odma crveno ko nekad, več brljavi li ga i cmolji taj prvi dan...Sad bilo skoro pa crno cijeli dan,al je drugo jutro bilo crveno na ulošku i računam ja da je jučer bio 1.dc.
Ajme kompliciranja
Al vidi sama,ako ti je dan dva onak bežasto,nebi to računala kao 1.dc.
I da,tek sad sam se sjetila tvog/mog grafića u potpisu![]()
mami meni su svi ginici do sada rekli da sav spoting i brljavljenje prije crvene armije zanemarim i pisem 1dc kad krene... ali da, lako je to reci, treba procijeniti...
i btw suosjecam...budem sama sebi smijesna kad si ne znam odrediti 1 dan...![]()
sushi...naš ginkač mi je rekao da smatram prvi dan jačeg krarenja kao 2dc![]()
ljubilice...a do veljače imate šanse za prirodnjak...nerijetko je da se tako dogodi![]()
kad sam bila na klomićima često nisam znala to odrediti, baš gledam po mailovima, kada krene jače krvarenje, smatrajte to drugim danom ciklusa![]()
Posljednje uređivanje od Least123 : 25.10.2013. at 17:08
ha ne znam...ja si od tad racunam - ak pocne crveno, prvi dan je. nekako mi je to lakse od odredjivnja obilnosti, ona mi varira...
jesmo ga zakomplicirale![]()
Cure - samo da vam na brzaka javim rezultate pretrage krvi: feritin 64,47 (ref. vrijednosti: 4,63-204), a progesteron 64,30 (ref. vrijednosti: 5.3-86).
Sretna sam. Pogotovo zbog progesterona -zadnji put kad sam ga vadila bio je 26 - a sada gotovo tri put veći. Nemam pojma odakle sad to povećanje, ali presretna sam!! Samo od sebe se izreguliralo!
aloha ...hihihihi
ovih dana san u guzvi i nemam vrimena za nista.... kod mene jutros izmedu 36.8 -36.9.
primjerila sam da mi bude malo tog zucaksto nako suncanog isjetka malo kroz jutro i to je to ...al popodne me jedno par puta nako bol probila...al ne di je desni jajnik ( a mislim da je ovi misec bila O iz d.jajnika) nego nako malo ka ispod....hmmm
pozz svima i![]()
Ja zvala sestru Ivu..da pitam u vezi strajka...moj dr.kasum radi tak da budem obavila konzultacije.
jel koja od vas bila u slicnoj ili istoj situaciji da joj je odgodjen termin radi neke bakterije?zanima me jeste brzo dobile termin za novi postupak ili?
MAMI,znači napuštaš me..
ankaza nalaze!A temp. ti visoko,visokooo...
marty_na ,
Mary,super da budeš obavila..i držim fige da ne čekaš dugo na postupak!
Žužy - hvala - lijep mi je grafić - po 100-ti put, a nikad ništa. Totalno sam otupila na simptome i znakove - prečesto sam se razočarala (što ne znači da se svaki ciklus iznova ne nadam) Vidim da si se prebacila na VV - to je i moj plan ako kojim slučajem 2. postupak ne uspije. Nije da nisam zadovoljna u Petrovoj, nego mislim da nije loše čuti neko drugo mišljenje...
Vidim da smo mi FeFe-ovke zarazile cijelo čudo cura - a meni baš drago - uživam u tome da svako jutro bacim pogled na svaki od vaših grafića - sve ih imam spremljene u favoritimai navijam za vas!!!
Sushi - tvoj je uistinu lijep graf!! A i svi drugi su obećavajući!!!!!!!! Pogledajte si arhivu grafova na FeFe - one trudničke i one ne-trudničke - vidjet ćete da ih ima svakakvih -nema pravila.
Least sretno!
Posljednje uređivanje od nestrpljiva anka : 25.10.2013. at 20:28
Anka odlicno za nalaze!!! Znaci, spremna si za nove pobjede
Least nitko sretniji od mene da me iznenadi prije postupka
A gdje nam je nasa ucenica vucica? Blizi joj se pismeni pa je sigurno sva u knjigama
Mary super za konzultacije, jesi ljetos imala termin za konzultacije ili za lijekove?
Večer, cure!
Moja sreća spava već sat vremena, akcija obavljena!Eto, ispao je onaj meni draži scenarij - rano u krpe i onda imamo večer za sebe...
Eto, MM mi je puno danas pomogao, skuhao je ručak i oprao suđe. Doduše, i ja sam oprala dvije mašine njegove robe!
Odužili smo se jedno drugome...
hahahhha to je ka i oni vic ...
Pere Fata robu na potoku ...naguzila se ( sorry na izrazu al kako da drukcije napisen ..lol..)
i dode Mujo i pita nju ka -- Fato jel mogu ja oprat robu u tvojoj masini ??
i oni se obave keks
I prode tako par dana...Fata pere robu na potoku ka i zadnji put
Pita nju Mujo -- Fato jel mogu ja oprat robu u tvojoj masini ??
A ona njemu ...ako si ima ka i zadnji put ...moga si na ruke ... HAHHHAHHAHAHAHH![]()
![]()
Ahahahahahaha
adal,![]()
Posljednje uređivanje od žužy : 25.10.2013. at 23:36
lista za 26.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
juuuuuutro cure ... evoi rolade pa
![]()
baš sam za još jednua bome i roladicu...
od jutros me trbuh boli, mislim da mi se crveno piše![]()
jutro... prikljucujem se na infuzijumamurna...hvala martyna...
ankati si me na nekom od proslih odbrojavanja inspirirala za novi pokusaj mjerenja, znas? super za nalaze!
Cure, hvala!!! Sushi - eto drago mi je - uistinu - a i milina je gledati tvoj graf!
Ljubilice - bit ću jako žalosna ako se tvoje sumnje obistine - graf ti je skroz solidan ali još ti je rano za M?!
Hay tete!
Ja ostala bez kavice,skuhala kapučino al ni to to...pa sam došla tu na kavicu.
Čekam da dojde mm s posla pa idemo štihat vrta,a imaaaa ga aleluja..
Curke,grafići su vam zbilja milina za gledati,a pogotovo od naše mamurne sushi,ak sad nebude rezultat plusić onda vrit i s mjerenjem.Nego,pak si landrala..
marty_na ,dobro došla u ljubičice!
ljubi,naj se zezati da ni ti neš došla do gornjeg doma?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te trbuh boli od nečeg drugog...kajaznam,od pokvarenih jaja?bolje i to nego stupanje armije.
Hej cure!
Ljubitu sam, škicnem vam da vidim ima li što novoga..al ne pišem ništa..neki nemir me lovi, jer mi se blizi rok, vrijeme leti, pa mi se ne da ništa, jer sam sva u ovome..Kad ne učim, pokušavam se opustiti na druge načine..aerobik me spašava, i skinula sam par kilica..
M mi je završila prije par dana..keksat ću se iz uzitka, za drugo nemam zivaca trenutno, a očito ni još 3 naredna mjeseca dok ne završi noćna mora..
Listica nam je super, ima nas dosta!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima, i hrabro u borbu dalje!
LJubilica imala sam termin za lijekove ali mi ih nisu dali jer je bris pokazao klamidiju pa se javila sada nakon kaj mi je nalaz čist.i sada neznam kaj mogu očekivati.oću biti te sreće da idem uskoro u postupak ili?
Pa ja se nadam da hoćeš!!!!!
Naglasi mu da si propustila termin za lijekove zbog beštije, pa ko zna, možda ih odmah dobiješ
večer curke, jeste mi iskoristile ovaj lijepi dan..mi smo bili na kavici i to je sve. ovo smeđarenje moje u gačicama ovaj tjedan oscilira pa me strah previše šetati. imala sam u utorak prije podne, nešto malo jučer i danas popodne. i to ono imam osjećaj da dođe neki nalet, ništa stašno ili obilno, ali treba bar sati da se isčiste ti smeđi tragovi
ali koliko vidim da su curama s tim krvarenjima u počecima takve oscilacije bile nerijetke?
Posljednje uređivanje od Least123 : 26.10.2013. at 21:35
Cure, danas sam upoznala preslatkog Patrika od nase tine29 - predivan je... Mamica je isto super
least, koliko si sad trudna? Vrijeme leti..
Ja sam krepana, radila kolac koji zahtjeva duze stajanje i sad me ledja ubijaju. Jos malo pa u krpe, sutra mi je radni dan
Tipkamo se sutra
A ne znam ni sama, ovulacija je bila 30.09-1.10 tak da ako tako gledam u pon/utobit ce nekih 6 tt...
Imam neke krstitke danas i uopce ne znam dal smijem ici zbog tog smeckarenja...
Posljednje uređivanje od Least123 : 27.10.2013. at 08:21
ma odi least ako smedjarenje nije jako! Malo ces i preusmjeriti misli![]()
Nije mi preporucio sad neko mirovanje, samo pazit sto radim. Ines znas nesto vise o tome?
Nije me dugo bilo tu kod vas, povremeno škicnem, ali evo me sad da vas posipam s puuuuuno prašine ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************** sretno cure, nek se odbrojavanja otvaraju brže i bržeeee![]()
diste curke ??? uzivate na ovo malo sunca ....
ja obavila kavicu sa curama ....meni temp malo skocila, osjecam grceve non stop kroz jutro ..kao da ce doc vistica svaki tren ..alll mi je jos rano ...imam osjecaj da mi cike tvrde...ka da su pune ...
nezan mozda ja samo umisljam .....
![]()
ej cure.. nije me bilo.. ne stignem pisati.. ali da kazem da imam plus od prije tri dana. otpisala sam ciklus prvo jel bt je bila losa.. i iznenadilo me.. duboko se nadam da ce proci sve u redu.
Posljednje uređivanje od Tiia : 27.10.2013. at 16:21
Tiia čestitam!!!Uživaj u trudnoći!
marty_na dobro zvuče simptomi koje si opisala, tako je i meni biloda je to to!
Least u ponedjeljak imaš UZV, jel tako? ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
lista za 27.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc