Ljubi sretan rođendan! da nam u okruglom rođendanu postaneš "okrugla"![]()
Ljubi sretan rođendan! da nam u okruglom rođendanu postaneš "okrugla"![]()
ljubi, neka se ostvari najveća i najvažnija želja!
imam jednu nedoumicu, pa molim pametnije i iskusnije, da me prosvjetle
oduvijek imam dosta obilne i bolne menstruacije...ovo je već drugi ciklus u kojem me ne boli ništa, traje cca 3-4 dana i bude jako malo krvi...nije da nema, ali se ne izlijeva. mogla bi cijeli dan s jednim uloškom, čak dnevni stavljam, a tek mi je 2dc...sori na opisu! ali ima li to veze možda s hormonima ili ne znam ni sama čime??
Posljednje uređivanje od kudri : 16.11.2013. at 22:33
Kudri meni se je smanjila i bol i obilnost menst.nakon postupka.inace je trajala po sedam dana a sada 4-5dana.neznam sta utjece.
Jutroooooooooooo!
Kavica je kuhana, drage moje poslužite se !
Ljubi sretan rođendan od srca!
HK moguće je, mada i ne mora biti, meni je progesteron ok a imam spoting.
Kudri ne znam, moje su uvjek takve da 2. dan hodam sa tri higijenska, koma.
curkenema me tjedan dana, a tu samo neki pokvareni testici, pa kaj je to
kudri jako mi je zao, moja sucut...
ljubi sretan rockas draga, znas kaj ti zelim![]()
koliko znam, obilnost i trajanje menge ovisi o debljini endometrija..
pozdrav novim odbrojavalicama![]()
Mami, koliko dana pred M imas spoting?
Meni po 5 dana prije M bude spoting. Sinoc sam citala simptome manjka progesterona i imam 80% istih. I jakoo ruzno se osjecam tih 5 dana dok M ne dodje.
Vracam film unazad godinu dana... Bila sam kod dr koji mi je gledao dlanove, pitao me opada li mi kosa, imam li sitne bubuljice...itd i sugerisao da probamo s klomifenima. Onda sam ja pametnica citala i istrazivala kako nemogu klomifeni bez prije ucinjenog HSG... I od silnog stresa mi se javila anksioznost, pa sam jedno vrijeme bila samo u kucnoj radinosti. A sinoc citam da manjak progesterona moze izazivati anksioznost.
Tako da se masa nekih stvari poklapa iako znam da nemora nuzno znaciti manjak progesterona. Ali ucinit cu ovaj mjesec nalaze, pa da utvrdim i taj dio.
lista za 17.11.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Helouček koke moje! Evo jenu zdenu za poslije ručka
krojachica,Sandra,sretno u (ne)čekalicama!
nana,kad ideš kod ginića?Daj nas malo apdejtaj
Srećo,pa di si nestala ??
Svima želim lijepu nedjelju!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
P.S. moje armije još nema
Zuzy ni moje..a danas svi znakovi bili da će doći..vjerojatno stres radi svoje.
Ljubičice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
zuzy & vucice svidja mi se taj vas "stres" i nek "stres" potraje malo duze vrijeme ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima![]()
Pobjegao mi post-bradavice su mi pomalo bolne i napete. Prije kad su me bolile grudi, bilo je malko drugacije. Ovo je neki novi osjecaj
Ljubimozda kod Zuzyupali...kod mene sumnjam..a za (.)(.) juhuuuuuu!
ljubi,
Mene sise počnu boleti dan nakon O,nekad i isti.Dok su te prije znale boleti,kad bi te počele?
vucice,a nikad se nezna,zato
Meni jučer i danas ide dosta kremastog iscjetka,pogotovo večeras,izbilo mi dosta žila po sisama i dekolteu,plus jedna koju do sad nisam nikad uočila - dolje na gospođi,s lijeve strane od iznad klit. prema dolje.Debela plava žila.I cijeli dan mi kucka u klitorisu,i to me izluđuje.
Ono što ide u prilog mengi je pad temperature i sise su me skoro pa skroz prestale boleti.
U jutro bum pametnija..
planiras testic ujutro?
Zuzy...doduse mene malo bole, prosli ciklus jako..zile su mi prisutne uvijek, pa ne uzimam u obzir..i ja cu bit pametnija ujutro jer ce mi doci sutra..
![]()
Zuzy nikad me nisu boljele oko O. Ali kad su boljele, onda bi to bilo par dana pred m i boljele bi me cijele sise i bradavice....
jesi ponavljala ijedan testic nakon onog?
Nisam ponavljala nakon onog neg. od neki dan..sutra ak ipak ne dojde svakak pišam,al tek popodne,nemam testa doma.
Jutro djevojčice! Kava je skuhana, a nudim i kapucino, caj, nesto kratkosvima ~~~~~~~~~~~~
Dobro jutro svima
Vikend je iza nas, nadam se da ste se odmorile i napunile baterije. Ja se osjećam osvježeno
Žužy držim ti fige da bude plusić, sve mi se čini po simptomima koje si nabrojala da bi to moglo biti to... Iskreno se nadam da hoće.
Nastavila sam mjeriti pod pazuhom, pokaziva svaki dan istu temperaturu, to je najbitnije.
Idem sada nešto i raditi. čujemo se kasnije, djevojke![]()
Jutroooo!
Sandra hvala na kavici!
Pa mi tu imamo puno potencijalnih +, Žuži, Vučice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~!
Naravno i za sve ostale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Jutro, cure!
Žužy, tu sam... Imamo jednu novu situaciju s E. Ne koristi više dudu pa mamo problema, samo manjih doduše, sa spavanjem. Mislim, spava bez dude, ali ne možeš je otjerati u krevet! Prije joj samo staviš dudu u usta i gotovo. A sad...![]()
Stoga, MM i ja smo krenuli u akciju pravljenja bebe, pa mudrujemo kad i kako, obzirom na E. Moramo "ubosti" vrijeme kad to dijete spava. Hm. Jučer se pojavila pl. sluz, početak, pa reko idemo mi u akciju. Uspješno!Sutra replay. Ali.. je utakmica. Moram dobro paziti da me ne izigra taj MM.
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 18.11.2013. at 07:28
Jutro!
Žužy držim palčeve da ugledaš plus! SImptomi nisu za zanemariti...znaš kak si ti meni rekla kada sam ja svoje opisivala...sviđaju mi se ti simptomi (mislim da tak nekako)
Ljubilice, onaj mjesec kad mi je dokazana ovulacija sise su me dan nakon počele boljeti, a kad bi trebala mengu dobiti odnosno kad sam ostala trudna, malo su manje bolile tj. drugačije i počele su se nazirati žilice.
lista za 18.11.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro je!A nisam puno pametnija
Sandra,fala na kavici!Kaj ima kod tebe? Krojachica?
Vucice,a da ti ipak uradiš koji testić..čisto rekreativno.Visoko si mi gore
I nema veze kaj niste bili preaktivni,i jedan je čiiist dost!
Cure,fala vam na figama...nema niš puno novoga,sise niti malo više ne bole i temp. je nisko.
Tayla,ubaci link na grafić u potpis,ako ga upisuješ,pa da virkamo malo.
ja se pripremam za vješticu... Mislim, nemam nikakvih simptoma, kao ni inače, ali se niti ne nadam, tako mi je lakše...već sam vam napisala da sam ovdje zbog društva i da mogu provjeriti DC da ne moram računati, da se veselim vašim + i trudnocama... Bit cu vječno na listi
![]()
Srećo,jesam,al popodne
Sandra,! A "vječno" je relativan pojam.Tako da,nada možda jest beach,ali bez nje smo sve skupa u banani!
![]()
Curke ja sam vam u Fertily care programu , (Creightonov model) i oni prema sluzi, izgledu i trajanju krvarenja vec mogu detektirarati da nesto ne stima( nakn toga svade hormoni, naravno).
Uglavnom prema Creightonu svaki i najmanji spotting prije a i nakon M znaci manjak progest. I/ili nije bilo O.
Takoder jako paze kako izgleda M: vise dala laganog,a bez teskog krvarenja takoder nije dobro.
Kudri uvjek postoji kogucnost da samo povremeno imas anovulaciju, ali ako se ovo dogada cesto, rade pitaj dr.
Isprika na toni gresaka,pisem s mobitela iz viroznog kreveta
Zuzy jesam visoko, ali nije prvi puta, jednom je bilo 34dc, pa došla..imam onaj osjećaj da će doći, taj je nepogrešiv..ali i dalje je nema..baš očekujem svaki tren. Sumnjam da ću piškiti..a ni nemam testić doma. Evo pravim ručak i gledam svoj Vu na tv-u.
Da, da, sad se sjećam da si napisala da ćeš pišnuti popodne. Ja sam nešto baš snuždena. Ne volim 18. studenog...
Alo!!
Evo da se i ja javim!
Tayla - nadovezujem se na Žužyn prijedlog da staviš FeFe u potpis ako upisuješSavjetujem ti da mjeriš tempicu u ustima - daleko je preciznije.
Ja kao i uvijek imam milijun simptoma - a vjerojatno opet ništa. Jako mi je zanimljivo što moje tijelo proizvodi u drugoj fazi ciklusa- i definitivno si ne umišljam. U prvom dijelu ne bude aman ništa, a sada neko bockanje, zatezanje, bolovi dolje (uglavnom s desne strane) - WTF????!!! Da li se to polako endometrij priprema za M i ljušti se gornji sloj - ili što?!
Žužy - nadam se da tempica fula i da će testić biti pozitivan!!!!Uistinu ti je već preduga lutealna...
Eto,temp. ipak ne laže..nisam ni stigla pišnut testa,došla doma i stigla menga.
Baš mi bio neki čudan ciklus,ko nikad..
U četvrtak idem vadit hormone.
Srećo,zašto ne voliš 18. studenoga?
Posljednje uređivanje od žužy : 18.11.2013. at 15:49
Zuzy to ides vadit na VV?
ja isto trebam 21.dc vaditi hormone. Jel bi se trebala već sada naručiti?
ZuzyIdemo dalje u nove pobjede!
Kod mene tek danas procurilo, a da nije smedje i to na jedvite jade...
Sad mi recite sta mi je pravoo bitno izvaditi od hormona da vidim rad jajnika?!
Progesteron, estrogen, LH, FSH?!
Ima li jos neki? Prolaktin?
Kako se zove taj neki koji je pokazatelj rezerve jajnika?!
I ako mi ovo danas jedva curi da li da ovo sad racunam kao prvi dan ciklusa ili tek od sutra? Da znam zbog hormona?!![]()
HK amh je pokazatelj rezerve. Spolni hormoni se vade 2-5dc, tako da ti nije bas bitan 1dc, al 1dc je kad krene crveno.
Progesteron se vadi 21dc!
Jel za amh bitan dc? Mislim da nije, nek me netko ispravi
bubekica,da,na VV idem u četvrtak.Danas me sestra naručila.
HelloKitty,da ti pišem onda sutra 2.dc?I meni jedva da opče curi,ali nije samo smeđe i počelo je oko 2,pa računam da mi je danas 1.dc.
Da,za AMH nije bitan dan vađenje.
Ma pitam jer mozda odem ranije vadit betu obzirom na stanje. Vidjet cu kako ce bit sutra, ako jako prokrvarim javit cu se gore.
Zuzy Evo i meni krenulo malo smedje...fala bogu vise!![]()
Zuzy, pisi 2 DC. Vise ne znam ni sama koji sam dan ciklusa. Izludjuje me ovo stanje. Uzas.
Jutrooooo!
Kavica za komade je poslužena!
Dobro jutro, drage moje!!
Mami 2, hvala na kavici, baš mi treba dok još nije počela gužva na poslu, da se okice otvore.
Nestrpljiva Anka i Žužy, stavila sam link u potpis. Bar se nadam da sam uspjela
Prije nisam vodila evidenciju o temperaturi, jutros me zbunilo što mi je nekako niža nego prethodnih dana. Dva puta sam ponovila mjerenje, al valjda je sve u redu.
Jutrooo....taman popila kavu...Zuzy pisi 1dc, dosla nocas...
Ljubicicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Jutro, dame!
Tayla, kliknem na taj tvoj link, ali nije dobro... Nema grafa...
Žužy, dan je sjećanja na Vukovar, a ja sam ratno dijete iz Vukovara (ali se nisam vratila)...