Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: I kod mene dvije crtice - ma, nemoguće...

Abelha avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno I kod mene dvije crtice - ma, nemoguće...

Ok, nije nemoguće... ali stvarno nisam očekivala da trudnoća tako počinje. Naime, imala sam apsolutno sve znakove kao kad trebam dobiti M. Bolne grudi, prištići i grčeve u trbuhu kao na dan kad dobijem. Uglavnom, baš sam bila razočarana - "Jer opet ništ!". Jedino, po čemu sam posumnjala bilo je to što me trbuh bolio već tri dana, a boli me jedino prvi dan menstruacije. Znači, ako me boli ujutro, popodne sigurno stiže vještica. Eto, nakon ta tri dana s laganim bolovima u trbuhu i samo jednim danom kašnjenja, na testu se jako lijepo pokazala i ona druga crtica. Kad sam nedavno tipkala u rubriku "da se predstavimo", upisala sam da sam pročitala skoro sve priče s poroda, a još nisam ni trudna. Ipak sam bila u krivu. Trebalo je valjda da pročitam baš SVE priče s poroda (neke i više puta) da bi i mi dobili dvije crtice. I ne mogu vam opisati kako sam sretna zbog toga! A i moj mužić. On je čak par dana prije toga pričao o tome kak razmišlja da ode na neki pregled i sl., a ja njemu: " Pa vrak te, pa tek tri mjeseca sprobavamo! Kam buš išel?! Kaj pa bi trebali reći oni kaj pokušavaju godinu dana i duže?!" (a od toga smo jedamput totalno profulali ovulaciju, drugi put smo bili ful pod stresom zbog raznoraznih priprema oko vjenčanja i uređenja kuće i sad treći put eto.. ipak nije bilo uzaludno... hehe). I bolje da se poklopilo ovak lijepo poslije vjenčanja. Bar nitko ne može reći da smo se "morali" vjenčati.

A sad... Osjećam se super. Ništ me ne boli, za sad još nemam mučnine, jedino bi spaaavaalaa... Ušla sam u 6. tj. (prema mojoj računici), a kod gin sam naručena 28.10. i to mi je taaaak nekak dugo čekati. Nadam se da bude sve ok i da budemo čuli malo srčeko. Nadam se da budem uskoro mogla i na bolovanje jer mi je ovog mog posla već pun kufer. Nego, jesam spomenula da je ovo moja prva mrvica i da ju želim ko ništa na svijetu?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

čestitam i sretno.
    samo smireno,nemoj čitati ništa loše.samo pozitiva

Abelha avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Zadarmamica, hvala ti! Ah, pročitala sam svašta. I puno lijepih priča, ali nažalost i dosta onih tužnih. Nekad sam si jako željela curicu, ali sada, jedino što si iskreno želim je da bebica bude živa i zdrava. Makar mi je nekad pomalo bezveze zvučala ova fraza "živa i zdrava" jer se kao to podrazumijeva i skoro uvijek bude sve u redu, sad vidim da često puta i nije tako. Pogotovo kad gledam kakvih sve potpisa ima. Po prirodi sam optimist i razmišljam pozitivno i nadam se da bude i kod mene sve ok, ali ovaj me forum podsjetio da nije svaki put i kod svakoga sve tako bajno i krasno, kako izgleda. I zato kad je sve u redu, treba to znati cijeniti. Zato svim trudilicama, pogotovo mamama anđela od srca želim žive i zdrave bebice!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

draga sugrađansko svako dobro do kraja!!

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Čestitke i sretno
    Da takvi su i meni simptomi bili i čekala sam menu al eto nisam je nikad docekala :D Doduse nije bilo planirano al sreća je sreća

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kazu a kod tebe i je tako, treca sreca,
    uzivaj

Abelha avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Joj, tek sad ovo vidim. Cure, baš vam hvala. Sad sam trudna 29 tjedana, brzo ide to vrijeme.
    Bilo je malo poteškoća, ništ strašno, al sad je sve super i baš uživam!
    Posljednje uređivanje od Abelha : 27.03.2014. at 01:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •