Pokazuje rezultate 1 do 50 od 163

Tema: Opasan pas u otvorenom dvorištu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ovako: pit bull je opasan pas (znači da čak nije trebao napasti čovjeka ili drugog psa, to vrijedi za druge pasmine pasa) osim ako ima rodovnicu izdanu od kinološkog saveza ( što ti ne možeš znati), on treba stalno biti u tom boksu, pod ključem i sa oznakom da se radi o opasnom psu. Nadam se da sam ti pomogla

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj vida prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako: pit bull je opasan pas (znači da čak nije trebao napasti čovjeka ili drugog psa, to vrijedi za druge pasmine pasa) osim ako ima rodovnicu izdanu od kinološkog saveza ( što ti ne možeš znati), on treba stalno biti u tom boksu, pod ključem i sa oznakom da se radi o opasnom psu. Nadam se da sam ti pomogla
    Koliko se sjećam PB nije pasmina priznata od međunarodnih kinoloških organizacija, pa ne može imati rodovnicu. No, to ne umanjuje njegovu potencijalnu opasnost.
    Prijavi.
    Ne znam kome, ali ja sam bila kod sudca za prekršaje nakon što me zaustavio policajac i legitimirao jer sam bob-taila vodila bez uzice. Možda je to put, pozvati policiju, nek naprave uviđaj, pa će valjda i ta prijava nekako stići do sudca za prekršaje... ili bar natjerati vlasnika da stavi ogradu, što je po zakonu dužan učiniti.

Na koncu, nazovi ministarstvo koje pisalo pravilnik pa pitaj što možeš učiniti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •