-
U mojoj ulici susjed je imao 4 psa u dvorištu. Psi su udomljeni iz azila, svaka čast, ali susjedi su rijetko bili doma, psi su po cijele dane bili sami i neiživljeni, sva zanimacija u životu im je bila da bjesomučno laju i skaču na ogradu kad netko prolazi ulicom. Ali stvarno, ja sam tuda prolazila svaki dan nekoliko puta, čak po drugoj strani ulice, i svaki, ali baš svaki puta su se ti psi trgali koji od njih će jače lajati i jače skakati. Vjerujte, kad se 4 psa lajući zaletava na ogradu prema vama, nije vam baš svejedno. Moj sin se boji pasa, a ove zime nam je u ulici bilo 80 cm snijega i očišćeno je bilo samo uz ogradu, i kad su se psi zaletili na ogradu sin je skakao naglavce u onaj snijeg i prtio ga dok se nije dosta odmaknuo.
Navodno su neki od pasa nekoliko puta uspjeli i preskočiti ogradu, nisam čula da su nekog i napali, ali susjed valjda nije htio riskirati prijavu (ili ga možda netko i jest prijavio) i postavio je dva metra visoku limenu neprozirnu ogradu. Problem je dobrim dijelom riješen, jer psi ne reagiraju baš uvijek kad netko prolazi, valjda ne skuže odmah jer ne vide, a i onaj tko prolazi ne vidi je li oni skaču prema njemu (već ako i laju).
Još samo da otkrijemo čiji se to pas (ili psi) redovito pokaka pred našom i susjedovom ogradom... U ulici ima valjda 15 pasa.... Ja razumijem da ako je životinja cijeli dan trpila da kojiput ne može izdržati dok ne dođe do livade, ali pokupi, brate, za svojim psom!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma