Pokazuje rezultate 1 do 50 od 163

Tema: Opasan pas u otvorenom dvorištu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Mogla bi shvatiti da se mnogi ljudi ne žele upoznavati s tvojim psom, ne žele ni da ih njuška ni dodiruje, pa ni ovlaš, mnogi se boje, ali baš se boje i kad im se približava, a kamoli kad im krene njuškom blizu. To ti je potpuno nemoguće shvatiti?
    Mnogi ljudi vole pse, i u nekom drugom kontekstu bi se s njim rado poigrali i pomazili, ali jednostavno ne žele da ih se njuška bilo gdje u prolazu.
    Nije istina da to svi psi obavezno rade, da baš moraju ponjuškati čovjeka u prolazu ili liftu, dapače, većina je tako odgojena da to ne radi.
    pa upravo sam to i napisala - ako vidim da čovjek neće onda maknem... shvaćam ja da neki to ne vole i uvažavam... ja pričam o tome da unaprijed psa odvlačiš od svakog čovjeka s pretpostavkom da će bit problema...
    također sam napisala da se većinom takve stvari niti ne događaju - pas prolazi pored ljudi bez da ih uopće doživljava...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    pa upravo sam to i napisala - ako vidim da čovjek neće onda maknem... shvaćam ja da neki to ne vole i uvažavam... ja pričam o tome da unaprijed psa odvlačiš od svakog čovjeka s pretpostavkom da će bit problema...
    također sam napisala da se većinom takve stvari niti ne događaju - pas prolazi pored ljudi bez da ih uopće doživljava...
    da, mislim da nas, koji sa sobom na odjeći nosimo miris drugog psa, više žele pronjuškati, ne zbog nas nego zbog tog drugog psa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •