Pokazuje rezultate 1 do 50 od 100

Tema: Bucket list

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    (ovo zdravlje i slično, to su mi općenite želje koje svi imamo, nije nešto što ćeš si priuštiti jer baš želiš)
    Uf emily ne bih se složila.

Ljudi zdravlje (psiho-fizičko) uzimaju zdravo za gotovo, ne ulažu u njega, nisu svjesni tog "blagoslova" dok ga imaju.
    Kad zdravlje krene štekat, e tad se svi sjete koliko je bitno.

Zapravo sramotno mali broj ljudi kod nas (usudila bih se reći) vodi računa o zdravlju, tu mislim pod ono osnovno: uravnotežena prehrana, redovita fizička aktivnost, kvalitetan san, iznalaženja načina za smanjivanje stresa....
    Bez obzira na genetiku, može svatko jako puno utjecat na svoje zdravstveno stanje stilom života (i razmišljanja).

Starije žene/bake su često govorile: Bože daj zdravlja i mira! Tek kad sam odrasla shvatila sam puninu i važnost tih riječi.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 24.01.2023. at 12:44

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Uf emily ne bih se složila.

Ljudi zdravlje (psiho-fizičko) uzimaju zdravo za gotovo, ne ulažu u njega, nisu svjesni tog "blagoslova" dok ga imaju.
    Kad zdravlje krene štekat, e tad se svi sjete koliko je bitno.

Zapravo sramotno mali broj ljudi kod nas (usudila bih se reći) vodi računa o zdravlju, tu mislim pod ono osnovno: uravnotežena prehrana, redovita fizička aktivnost, kvalitetan san, iznalaženja načina za smanjivanje stresa....
    Bez obzira na genetiku, može svatko jako puno utjecat na svoje zdravstveno stanje stilom života (i razmišljanja).

Starije žene/bake su često govorile: Bože daj zdravlja i mira! Tek kad sam odrasla shvatila sam puninu i važnost tih riječi.
    pa okej sve to
    ali kad govorimo u terminima bucket liste, onda tu, kako ja shvaćam, idu neke konkretne stvari, tipa bungee jumping, motor, posjeta Indiji, tečaj keramike ...
    moj doživljaj te liste, ofc

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    pa okej sve to
    ali kad govorimo u terminima bucket liste, onda tu, kako ja shvaćam, idu neke konkretne stvari, tipa bungee jumping, motor, posjeta Indiji, tečaj keramike ...
    moj doživljaj te liste, ofc
    OK onda se nismo razumjele.
    Ja sam shvatila da nema smisla da mi neke si prvo stavljamo na bucket listu zdravlje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •