Pokazuje rezultate 1 do 50 od 100

Tema: Bucket list

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih htjela pogledati Fantoma u operi na West Endu.
    i to neka dobra mjesta da imamo, ne u golubinjaku

to mi jedino sada pada na pamet kao nešto za bucket listu
    (ovo zdravlje i slično, to su mi općenite želje koje svi imamo, nije nešto što ćeš si priuštiti jer baš želiš)
    Morat ćeš požuriti s ovom željom.
    Već je najavljivan kraj no, produžili su do 30. 9. 2023.

A jeftine karte na izvrsnim mjestima se mogu dobiti last minute, preko stranice TKTS https://officiallondontheatre.com/tkts/. Ili na njihovom kiosku na Leicester Square.

Da se organizirati jeftino putovanje s Ryanairom, TKTS kartama i recimo YHA smještajem.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
    Morat ćeš požuriti s ovom željom.
    Već je najavljivan kraj no, produžili su do 30. 9. 2023.

A jeftine karte na izvrsnim mjestima se mogu dobiti last minute, preko stranice TKTS https://officiallondontheatre.com/tkts/. Ili na njihovom kiosku na Leicester Square.

Da se organizirati jeftino putovanje s Ryanairom, TKTS kartama i recimo YHA smještajem.
    Mogu se dobiti karte, ali možda baš promaši predstavu koju želiš pogledati. Mi smo išli gledati Zrinku Cvitešić u Once, a onda smo kupili jeftino karte za Mišolovku jer nismo baš imali neki izbor.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Da dodam info - ako kupujete preko TKTS, najbolje je pogledati online ponudu odmah ujutro, tada je najveći izbor, i dobijete prve redove s velikim popustom. Do večeri se već rasproda, pa je manji izbor.
    Zapravo, mislim da sam jednom kupila karte koju minutu nakon ponoći...slučajno pogledala i bio je već na ponudi taj dan. Pa možda i tad pogledati. Uglavnom, što prije, to veća ponuda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •