-
Da me netko pitao prije 20 godina, moja lista želja izgledala bi jako slično.
Danas - prioriteti su se promijenili. Možda je bolje da ih ne pišem ovdje jer bi moglo iizgledati depresivno.
Daklem, voljela bih se odseliti na more jednom kad ne budem imala drugih obveza. Kad bolje razmislim, zanima me isključivo zdravlje, sve ostalo je manje bitno.
Evo, samo da još prokomentiram želje pokretačice topica (koje se ne razlikuju bitno od mojih mladenačkih)
1. otputovati u Irsku (uvijek me neobjašnjivo privlačila) - željela sam ne Irsku nego Wales, vidjela ga i prekrižila s liste (nije mi to više mjesto iz snova, možda bolje da nisam ni išla)
2. spustiti se padobranom/zmajem, letjeti u balonu - ovo me nikad nije zanimalo, a i piše mi u ugovoru životnog osiguranja da ne vrijedi u tim slučajevima, pa nema šanse
3. napokon se vratiti crtanju i slikanju, i više baviti fotografijom - to zadovoljim s vremena na vrijeme, kad imam inspiraciju. Toplo mi je oko srca kad kod dragih ljudi vidim svoje uratke, iako ih nema puno
4. posvetiti se hobiju na kojem ću moći i nešto zaraditi / raditi kreativan posao - projekt u tijeku, ali nemam vremena, skupljam materijal već godinama
5. nabaviti Mustang ili barem Ford Capri i baciti brzu vožnju uz zalazak sunca - dobra mi je i naša mazda, samo nek služi i dalje
6. upisati se na pole dance - nisam taj tip
7. naći se na jednom mjestu sa svim prijateljima i prijateljicama iz raznih životnih faza - tja, neizvedivo, ali godišnjice mature su najbliža aproksimacija. Idem samo na okrugle.
8. otići na putovanje s ruksakom s najboljim prijateljicama - bila, nekoliko ljeta posvetila tome u dobi dok nisam imala djecu
9. vidjeti New York - ne bih, hvala - nisam tip od velegradova i gužvi
10. tetovirati se - ne bih, hvala...
11. ostati dijete u srcu i učiniti što želim kad želim bez obzira što drugi misle - dođe to s godinama
12. naučiti hodati u visokim petama - nema šanse, zapravo ne hodam loše, ali bole me leđa
13. otići još jednom u Gardaland - zaobilazim, meni su takva mjesta noćna mora
14. otići na Urbanov koncert - može, ali ako ne bude gužva
15. naučiti portugalski - paaaa, jedan romanski jezik bi mi baš dobro došao, može
16. naučiti voziti role - taman sam dorasla do sinovih, he he he, riješeno
17. naučiti jahati - pa nekako ne bih
18. bar jednom mjesečno otići negdje gdje nikad nisam bila, kako god obično mjesto to bilo - to mm i ja radimo kad god stignemo, ali rjeđe (za godišnji)
19. otići na operu - ne volim operu, može balet
20. upoznati puno različitih ljudi s različitih mjesta, različitih stavova i životnih stilova - interntet ti je dao dušu za ovo, ali ja više cijenim svoj mali krug odabranih prijatelja
21. više čitati - paaa, djeca su narasla, mogu čitati koliko god stignem, ali ograničava me vid, moram kupiti ebook reader
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma