Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
Slažem se, može se promašiti predstava koju želiš pogledati. No, Fantom igra već valjda 30 godina i zaista zadnjih godina uvijek ima koja karta.
Naravno, ako se želi biti sasvim siguran, kupe se unaprijed karte, čak i tada ima popusta.

Evo, gledala sam za večeras, ima odlični 6. red od pozornice na 50 % popusta. I jučer je bilo. A vjerujem da će i sutra.

Mi nikad nismo platili punu cijenu karte, najčešće smo našli za 50%, a nekad i 70 % bude. A uvijek smo sjedili u super redovima, blizu.

Onom tko ide u London i želio bi na West End, zaista preporučujem karte preko TKTS. Puuuuno se uštedi, a ima uvijek svega. Npr. za večeras ima karata za Hamilton, The Book of Mormon, Back to the Future, Jersey Boys, Mamma mia, Wicked... Za Les Miserables (Jadnike) ima karata za 35 funti.
Vjerujem da je za predstave u 14 h bilo i još više popusta. A i vikendom bude puno.

Uglavnom, ako ova informacija o TKTS pomogne nekome da si ispuni želju i ode na West End pogledati bilo što (ne mislim tu samo na Emily), a ne potroši bogatstvo za to, bit će mi jako drago. Informacije su tu da se dijele .
Uuuu, hvala ti.
Ovo si moram pospremiti.