Ok.
A da li poslodavac "zaključuje" radnu knjižicu. Na jednom mjestu su mi rekli da zaključuje, na drugom da ne znaju, a meni se čini logično da mi ne bi smio zaključiti radnu knjižicu ako sam u radnom odnosu i dalje. Pa to nije prekid radnog odnosa, nego mirovanje. Ali kažu mi ovaj argument: ako se odjavljuje sa HZMO, onda ne ide staž, a ako ne ide staž na mirovinskom, onda ne može biti kontinuitet niti u radnoj knjižici. Jer ne bi se podudarali podaci o "stažu" iz radne knjižice sa onima na mirovinskom.
Čak su mi rekli da poslodavac, ako mi raskida radni odnos iz nekog razloga (npr. ne javim mu se na vrijeme nakon prestanka neplaćenog), raskida Ugovor o radu sa danom odlaska na neplaćeni, dakle retrogradno. Po meni je to protuzakonito.

Minnie, da li ima kakav link na zakone, pravilnike gdje mogu pročitati ovakve detalje?

I pod koju službu ovo uopće spada, nije porodiljni dopust, nije bolovanje, tko je mjerodavan davati informacije? Svi se nađu iznenađeni kada ih nazovem i ispitujem detalje oko toga.