Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: dojenje i lijekovi za smirenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno dojenje i lijekovi za smirenje

Vaznooo!!!
    nova sam na forumu pa bih zamolila sve koji nesto znaju da se odmah jave
    imam bebicu ( svoju zmirkicu ) staru 22 dana. danas sam je trebala opet početi dojiti nakon nekoliko dana. sva sreca sacuvala sam mlijeko redovnim izdajanjem. medutim sinoc nisam bila nikako dobro, pa sam popila lexaurin od 1.5 mg. sad me zanima koliko vremena treba proći da taj lijek izađe iz milijeka. već je prošlo nekih 15 sati.
    hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a da procitas onaj papiric na kojem imas indikacije i kontraindikacije? ili upises na google lexaurin i procitas:

Tijekom trudnoće ne preporučuje se uzimanje Lexaurina ako ga nije propisao liječnik. Lijek može štetno djelovati na plod odnosno dijete, i to pogotovo ako ga uzimate u trećem tromjesečju trudnoće.
    Budući da bromazepam prelazi u mlijeko, majke tijekom liječenja ne smiju dojiti.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

znam to, ali ne pijem ga stalno. nego samo jedan sam popila. već je prošlo 36 sati, a ja jos ne smijem podojiti bebu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Imana prvotno napisa Vidi poruku
    znam to, ali ne pijem ga stalno. nego samo jedan sam popila. već je prošlo 36 sati, a ja jos ne smijem podojiti bebu.
    pa za svaki se slucaj izdajaj da odrzis dojenje. moguce je da ti hormoni ne olaksavaju i zbog toga si daj kredita. ako pijes lijek samo ponekad onda stvarno dobro drzis stvar pod kontrolom

lijecnici dobijaju upute od farmaceutske industrije, nisu sami bavljali neka istrazivanja. eventualno kontaktiraj proizvodjaca lijeka

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

kontaktiraj liječnika
    ne traži ovakve savjete po internetu

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Obavezno kontaktiraj liječnika.
    S obzirom na savjet koji dobiješ, zamoli eventualno uputnicu za psihijatra kako bi se konzultirala sa stručnom osobom postoji li bolji lijek za tvoje potrebe (tijekom dojenja), trebaš li mijenjati dozu lijeka dok dojiš i općenito kako ga uzimati.
    Nemoj nikako na svoju ruku ni uzimati ni dozirati.

Svakom liječniku kojem se obratiš, naglasi da želiš nastaviti dojiti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Liječnici imaju pristup istraživanjima, zaključcima, Haleovoj bazi podataka o toksičnosti lijekova. Nemaju samo info od farmaceuta.
    Nije ok piti povremeno na svoju ruku lijek i dojiti, konzultiraj liječnika.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
    Liječnici imaju pristup istraživanjima, zaključcima, Haleovoj bazi podataka o toksičnosti lijekova. Nemaju samo info od farmaceuta.
    Nije ok piti povremeno na svoju ruku lijek i dojiti, konzultiraj liječnika.
    a tko radi istrazivanja?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    a tko radi istrazivanja?
    Ako aludiras da ih rade samo i iskljucivo farmaceuti, tj. farmaceutska industrija, u krivu si.

Imana, nadam se da si ok i da si odlucila potraziti savjet o tome koja je povremena terapija najprimjerenija uz dojenje novorodjenceta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •