Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: ambicioznost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Od jedne četvorke neće se poticati nerad, sasvim sigurno.
    ovo bas nije tema, ali je posljedica
    ne mogu vjerovati kako je jedna cetvorka postala problem
    sad kad su mi aktualni upisi u srednje (mislim, meni!!! ) stvarno svasta cujem
    npr neki dan mi netko za gimnaziju u kojoj trebas imati nekih najmanje 4,7-4,8 da bi upao rekao da to upisuju - propaliteti koji ne mogu u stvarno dobre gimnazije

sto to roditelji cine djeci?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    npr neki dan mi netko za gimnaziju u kojoj trebas imati nekih najmanje 4,7-4,8 da bi upao rekao da to upisuju - propaliteti koji ne mogu u stvarno dobre gimnazije

Još malo pa će i oni s 5,0, ali bez dodatnih bodova, biti propaliteti koji se ne trude dovoljno
    Ako već i nije tako

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Još malo pa će i oni s 5,0, ali bez dodatnih bodova, biti propaliteti koji se ne trude dovoljno
    Ako već i nije tako
    Pa za neke gimnazije, nažalost već jesu.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ako već i nije tako
    Kad se moj brat upisivao u MIOC, oni s 5,0, a bez dodatnih bodova, bili su pri dnu liste.

A što se tiče ispravljanja ocjena u školi, po pravilniku ako dijete ispravlja ocjenu, upisuje mu se samo bolji rezultat. Tako bi bar trebalo biti.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se moj brat upisivao u MIOC, oni s 5,0, a bez dodatnih bodova, bili su pri dnu liste.

A što se tiče ispravljanja ocjena u školi, po pravilniku ako dijete ispravlja ocjenu, upisuje mu se samo bolji rezultat. Tako bi bar trebalo biti.
    Što se MIOC-a tiče-pretprošle godine su djeca sa 61 bodom ostala na dnu liste (ne znam jesu li na kraju ipak upisani). Riječ je o superodlikašima, a na kraju ispadnu nepoželjni u školi koju su izabrali (i zaslužili). Zato mi je taj pritisak na djecu nešto što bih rado zamijenila prijemnim ispitom. Čini mi se manjiim stresom sam ispit nego 4 godine strahote i užasa. Ne čudim se ni roditeljima koji pritisnu djecu previše čak i iz vlastitog straha da neće biti upisani pa taj pritisak na kraju rezultira frustriranim djetetom i neuspjehom.
    Što se ovog slučaja tiče-ako je dijete odlikaš i savjestan onda bih isključivo njemu ostavila izbor. Iskustvo me naučilo da oni jaaaako dobro znaju za što su sposobni, a za što nisu.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Što se MIOC-a tiče-pretprošle godine su djeca sa 61 bodom ostala na dnu liste (ne znam jesu li na kraju ipak upisani). Riječ je o superodlikašima, a na kraju ispadnu nepoželjni u školi koju su izabrali (i zaslužili). Zato mi je taj pritisak na djecu nešto što bih rado zamijenila prijemnim ispitom. Čini mi se manjiim stresom sam ispit nego 4 godine strahote i užasa. Ne čudim se ni roditeljima koji pritisnu djecu previše čak i iz vlastitog straha da neće biti upisani pa taj pritisak na kraju rezultira frustriranim djetetom i neuspjehom.
    Što se ovog slučaja tiče-ako je dijete odlikaš i savjestan onda bih isključivo njemu ostavila izbor. Iskustvo me naučilo da oni jaaaako dobro znaju za što su sposobni, a za što nisu.
    Znači da je situacija otišla u još gorem smjeru.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku

Veliki X na ovo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •