Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: ambicioznost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ne možeš nikada znati kad će doći taj trenutak da samo slušanje na satu, malo snalažljivosti na testu (čitaj: par natuknica na šalabahteru) i ono što zapamtiš dok prepisuješ tuđu zadaću pod odmorom više nije dosta. Meni osobno tek na faksu, a tada je prekasno za radne navike učenja (bar je meni bilo...)
    Vjeruj mi , mogu .
    Ali ja nekako ocekujem od roditelja da djecu nauce uciti i upute ih u nacine ucenja , ali ne na nacin da ih zapravo kaznjavaju za vrlo dobru ocjenu ( koju su dobili na osnovu inteligencije, dobrog zapazanja i spretnosti) dok je ostatak razreda dobio negativnu.
    znaci , djelovati na uzrok , ako ga ima. Ali ne vrsiti pritisak u ovom slucaju.
    Iskreno, meni je suludo da vrlodobar nije dovoljno dobar.
    i nakon dileme da se radi o trecem razredu sve ove price o upisima u elitne gimnazije.
    Nemam pojma tko je tu izgubio kompas.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Vjeruj mi , mogu .
    Ali ja nekako ocekujem od roditelja da djecu nauce uciti i upute ih u nacine ucenja , ali ne na nacin da ih zapravo kaznjavaju za vrlo dobru ocjenu ( koju su dobili na osnovu inteligencije, dobrog zapazanja i spretnosti) dok je ostatak razreda dobio negativnu.
    znaci , djelovati na uzrok , ako ga ima. Ali ne vrsiti pritisak u ovom slucaju.
    Iskreno, meni je suludo da vrlodobar nije dovoljno dobar.
    i nakon dileme da se radi o trecem razredu sve ove price o upisima u elitne gimnazije.
    Nemam pojma tko je tu izgubio kompas.
    slažem se i ja. i s peterlin.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 23.10.2013. at 09:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •