Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: ambicioznost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sillyme, slažem se s tobom i istovremeno ne.
    Imam potpuno jednako iskustvo kao i ti, možda čak po opisu i isti faks.
    I završilo je potpuno jednako.
    Ali nakon tog razočaranja upisala sam drugi koji me apsolutno nije interesirao nikad, potpuno štrebanje na pamet bez ikakve logike i završila sam ga u roku - zato jer sam ja tako odlučila.

Tako da moje iskustvo je da se čovjek može itekako potruditi na napraviti što želi, jedini problem što je tu nastradao moj san.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    sillyme, slažem se s tobom i istovremeno ne.
    Imam potpuno jednako iskustvo kao i ti, možda čak po opisu i isti faks.
    I završilo je potpuno jednako.
    Ali nakon tog razočaranja upisala sam drugi koji me apsolutno nije interesirao nikad, potpuno štrebanje na pamet bez ikakve logike i završila sam ga u roku - zato jer sam ja tako odlučila.

Tako da moje iskustvo je da se čovjek može itekako potruditi na napraviti što želi, jedini problem što je tu nastradao moj san.
    Eto, ispunila si svoj potencijal u ocima naseg skolskog sistema. Ja se jos uvijek nisam uspjela prisiliti. Upisala sam ja i drugi faks, cista logika, ali opet ooooogromna kolicina kojecega nepotrebnog i teskog, na kraju kao apsolvent nasla dobro placen posao u nekoj trecoj bransi, i dok sam kod privatnika vise ih zanima iskustvo i znanje nego diploma i tako... Odustala. Priznajem. Nije bilo nikakve zivotne svrhe osim opet - "papira". Iako znam da bi mi bilo lakse da dobijem i diplomu. Pa sam upisala jos jedan faks uz rad, opet dogurala do apsolventskog statusa i opet ostalo brdo nekakvog strebetanja na faksu koji me ionako samo djelomicno zanimao, jer sam ga upisala primarno zbog papira. Sad bi se nekako trebala prisiliti to napokon "rijesiti" ali sto sam starija to sve vise osjecam da sam "too old for this shit"

Mozda se zbog djece izmotiviram, ali eto dijete mi za dvije godine krece u skolu, i muka mi je kad pomislim da krece u jos gori sustav nego kad sam ja isla, onda nije bio bad imati par cetvorki, sad treba imati 5.0 + dodatno a "puni potencijal" se ne svodi na puni potencijal znatizelje, istrazivanja, snalazljivosti i logickog zakljucivanja vec ucenja beskrajne kolicine cinjenica uz nemogucnost da te bas briga za cetvorku iz likovnog ili zemljopisa ako zelis u XV. Gimnaziju. Pa tako tema je li cetvorka u trecem razredu "puni potencijal" ili nije. Ama zasto bi morali ostvariti puni potencijal, zar nije bitnije biti sretniji sto si se "provukao" pa makar i malo underperforming... Pogotovo u trecem osnovne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •