nije stvar da li moraju vec po meni ako imaju potencijal, vidis da mogu, onda ih treba malo pogurati ako su inertni. ne moraju gristi svi, ali mislim da niko od nas ne zeli svom djetetu koje ima potencijal pustiti, pa kako bude. vec svi zelimo najbolje za njih.
naravno da ne budem djete tjerala da bude savrsen u literarnom pisanju kad je poput mene i ne mari za ljepote opisa. kako si, dobro, bez onih odlicno jer znas dogodilo mi se to i to. njeki za to imaju dar, ali niti ja niti moje starije djete ne.
ali ako kaze uciteljica da u zadatcima iz matematike vidi ono sto drugi ne vide, onda ne mislim mu pustiti da ne ide na dodatnu, jer bi mu bilo zanimljivije igrati karte s drugim klincima.

e sad mene ponekad uhavti malodusnost i pomislim, a zasto bi ga gnjavila s tom dodatnom. jer eto ja sam taj dan umorna i bilo bi mi lakse da ga pokupim ranije i da se dovucem doma i vegetiram. jer znam da ti znanje nuzno ne otvara sva vrata u zemlji u kojoj jesam, iako jos uvijek vjerujem da mi je to jedinin i nabolji kapital koji imam i koji mi moze oduzeti samo onaj gospodin njemac (Altzheimer)

mislim da sam sad sa svojom maloduisnosti otisla OT, idem siriti taj svoj kapital, jer iako me niko ne potice, san o vecoj placi me ipak lagano gurne