Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: ambicioznost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Peterlin u potpunosti se slažem, ali ponovno sam na početku teme i iskreno smatram, ako će me mučiti pitanje da li u 3. osnovne tjerati dijete da ispravi 4 na ispitu na kojem je bio najbolji - za mene je sve otišlo u kupus.

Nekako se stavljam u poziciju tog djeteta koje je bilo najbolje na testu, neminovno ti se tu javljaju neki osjećaji (veselje, ponos, nešto,...) i nakon 2 dana ti mama kaže da bi bilo dobro da pišeš ponovno.
    Meni bi bilo ??????????????? iznad glave.

Netko je več napisao slično.
    Ja bih pohvalila dijete, pustila ga neka uživa u svojoj "maloj pobjedi", a ako smatram da nema dobre radne navike, to ne bih rješavala na ovom (za mene svijetlom) primjeru.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin u potpunosti se slažem, ali ponovno sam na početku teme i iskreno smatram, ako će me mučiti pitanje da li u 3. osnovne tjerati dijete da ispravi 4 na ispitu na kojem je bio najbolji - za mene je sve otišlo u kupus.

Nekako se stavljam u poziciju tog djeteta koje je bilo najbolje na testu, neminovno ti se tu javljaju neki osjećaji (veselje, ponos, nešto,...) i nakon 2 dana ti mama kaže da bi bilo dobro da pišeš ponovno.
    Meni bi bilo ??????????????? iznad glave.

Netko je več napisao slično.
    Ja bih pohvalila dijete, pustila ga neka uživa u svojoj "maloj pobjedi", a ako smatram da nema dobre radne navike, to ne bih rješavala na ovom (za mene svijetlom) primjeru.
    ma nismo ga tjerali na nista! :
    i nije bio najbolj, bilo je i petica. on je dobio 4 bez ucenja i bez truda. s jedne strane smo iznimno ponosni sto imamo tako bistrog decka, ali s druge strane se osjecam kao da nije ostvario svoj potencijal.
    i naravno da smo ga pohvalili.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •