Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: mjesec dana pred porod uvecan mjehur na ultrazvuku

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno mjesec dana pred porod uvecan mjehur na ultrazvuku

otvorila sam temu jer umirem od brige.sada na zadnjem pregledu na ultrazvuku je otkriveno da mi kci ima uvecan mokracni mjehur te je uz to jako malena beba za 33 tt,ima kilu i 800.
    Ugl poslana sam hitno drugi dan na dodatne pretrage u kbc rijeka zbog boljeg aparata za ultrazvuk no unatoc preporuci mog ginekologa da se obave dodatne pretrage,do njih nije doslo.obavljen je normalan ultrazvuk na kojem sam dobila istu informaciju da je mjehur uvecan al da su bubrezi jos normalne velicine.nekoliko puta postavljeno mi je isto pitanje,ako sam konzumirala nekakve lijekove tjekom trudnoce sto naravno nisam jer se drzim svih zabrana i preporuka od pocetka.
    Zadnja cca 2 mjeseca sam pod strasnim stresom zbog obitelji koja me se odrice dok je moj dragi u italiji iz poslovnih razloga te me sve to potresa iz temelja.neznam dali je taj stres bas toliko mogao utjecati i u takvim razmjerima na moju curicu.
    Ako je neka od vas dozivjela slicnu situaciju znacilo bi mi vise nego ista ako bi mi dala kakav savjet sta i kako jer mi je samo do toga da se moja princeza rodi zdrava sa normalnom funkcijom mijehura i bubrega

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ne znam što bi moglo biti. Nisam imala takvo iskustvo. Potraži ljubaznije osoblje od riječkog i riješi svoje nedoumice. Meni su krv popili na slamku. Pored svega, taj stres ti ne treba. Sretno!

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

morat cu jer ovi u rijeci su kao neandertalci u najmanju ruku.pise im na uputnici sve preporuke koje bi trebalo i oni naprave samo uzv.
    Ah znam da mi stres nimalo ne treba al neznam kako ne biti pod stresom.vrlo sam mlada majka i jos nemam radnog iskustva ni nista i do trudnoce sam ovisila o mami i bratu starijem i sad su me se odrekli zbog psa i zbog toga jer sam rijesila nesuglasice sa dragim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •