Results 1 to 17 of 17

Thread: Dr Đapić

Trina's Avatar

Default Dr Đapić

Čekali smo više od 6 mj na pregled kod ovog liječnika, ušli smo, izašli, sve super, sve pet. Ali ja kasnije na nalogu vidim potpis i pečat drugog liječnika. Jeli moguće da sam čekala sto godina, ušla u ambulantu dr Đapića a vidio nas drugi liječnik? Kako ovaj prvi izgleda, molim vas lijepo? da li Đapić ima lijepe plave oči s dugim trepacicama, mlad čovjek? Ili je to ipak Igor Nešto, zapamtila sam ime, prezime nisam

osim toga, kad sam došla kući, vidila sam da nemam nalaz, ili sam ga ostavila, ili mi ga nije dao..Da šaljem mail ili?

pepi's Avatar

jelena.O's Avatar

šalji svakak nekaj jel uz nalog moraš priložiti i povjest bolesti.

može li pitanje takvo nešto niste mogli rješiti u Bg

Trina's Avatar

Mislim, nevjerojatno. Toliko dugo čekati na pregled kod određenog doktora, da bi nas na kraju primio neko treći. I to dr koji nije dječji ortoped, pa ja ću popi.zditi. Otkud sam mogla znati da je to drugi doktor,, nije mi palo napamet. A to s nalazom..mislim i ja sam pametna, tek nakon što smo došli kući, sto sati vožnje od Zg, ja provjeravam nalaz, toliko sam zapravo bila sretna što je sve super da sam zeznula

Trina's Avatar

Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    šalji svakak nekaj jel uz nalog moraš priložiti i povjest bolesti.

može li pitanje takvo nešto niste mogli rješiti u Bg
    Zato što nam je trebao dječji ortoped

Cubana's Avatar

Hehe, pitam ja svog frenda koji je operirao maloj mandule jel da idemo kod njega ili njegovog šefa, kaže on da i kad ljudi vode djecu kod šefa na kraju ih taj moj prijatelj operira.

Btw, imaš neki topik (meni ga ne da otvoriti) iz 2009, gdje se netko raspituje za tog Šmigovca.

Quote Originally Posted by Trina View Post
    Čekali smo više od 6 mj na pregled kod ovog liječnika, ušli smo, izašli, sve super, sve pet. Ali ja kasnije na nalogu vidim potpis i pečat drugog liječnika. Jeli moguće da sam čekala sto godina, ušla u ambulantu dr Đapića a vidio nas drugi liječnik?
    Sasvim je moguće, naročito kad je ortopedija na Šalati u pitanju
    Ali ako ste bili kod dr Igora Šmigovca, mi smo s njim imali dobro iskustvo (samo jednom, doduše, ali bio je vrlo korektan), tako da se ne moraš brinuti. Na dječjoj ortopediji je uvijek gužva, kako god okreneš, jer ih je premalo u cijeloj Hrvatskoj, tako da čekanje na pregled kod jednog ili drugog doktora i nema velike razlike...

mi smo bili kod Đapića, pola vremena (od 5 min što smo bili unutra) je na mobitel naručivao materijal za krov
    tako da ne bih žalila da nas je mimoišao

Audrey's Avatar

Također, prije par godina, mjesecima čekali na pregled, bili unutra minutu i pol... ako i toliko. Nakon toga odvela sam dijete privatnom ortopedu, koji mi je u biti rekao isto što i Đapić. Svaka čast, Đapić ju je pregledao i dao ispravnu dijagnozu u minutu i pol, zaista je čovjek vrhunski stručnjak s velikim iskustvom. Ovom drugom je za to trebalo pola sata.
    Zašto li sam se ja ipak bolje osjećala nakon ovog drugog pregleda?

To ti je smigovec. Mi smo kor njega kukove pregledali. Djapica si vjerojatno profulala zbog štrajka u našim bolnicama.

Quote Originally Posted by Audrey View Post
    Zašto li sam se ja ipak bolje osjećala nakon ovog drugog pregleda?
    Zato što ste dobili (vremenski) više pažnje od liječnika, što je ponekad jednako važno kao i postavljanje dijagnoze.

Ja sa Đapićem nisam bila zadovoljna, makar sam za njega čula većinom super iskustva, ali i da smo mu mi vjerojatno bili premali izazov. Meni se kod njega nije dopalo slijedeće:
    Pozove u sobu 4 bebice, mi ih skinemo, sve 4 obavi u 5 minuta ko na traci, pitanje ako uspiješ postavit. Nama je komentirao da kaj bi htjeli da je nogica i dalje samo 1 cm kraća. Na moj komentar da je to i dalje isto nakon 1 g. vježbica, rekao je da kaj bi ja htjela da on i dalje ne zna kaj je njoj, da će joj na slijedećoj kontroli za 6 mjeseci slikat nogice, a u međuvremenu joj propisao cipelu s povišenjem iako bez dijagnoze. Srećom pa sam otišla po drugo mišljenje koje se bitno razlikovalo od njegovog. To je moje iskustvo, moram reć i da je doktor kod kojeg sam išla po drugo mišljenje za njega imao samo riječi hvale i rekao da ga vjerojatno naš slučaj nije previše zaintrigirao pa si nije dao truda (hm).

hibiskus's Avatar

mi imamo dugogodisnje iskustvo sa djapicem.
    mogu reci da je on, nazalost, covjek trenutka .
    ponekad nas je "obavio" sa jos 2-3 djece istodobno i to tako da nije rekao niti rijec, doslovno nista. na moja pitanja je kimao glavom sa da ili ne.
    ponekad je bio sasvim druga osoba, pa mi je sve objasnjavao do detalja i crtao kako izgleda savrsen zglob u kojoj dobi, kakav je sada kod mog djeteta, sto mogu ocekivati do sljedece kontrole, kolika se "nesavrsenost" tolerira, kakve su posljedice...
    cesto je znao napraviti kompletan pregled kicme i stopala, kad smo vec tu, iako uputnica nije bila za taj problem, predlozio nam sport ili neku aktivnost kao terapiju.

preporucila bi ga svakome cije dijete zaista ima problem, svakako bi trazila i drugo misljenje, ali bi se drzala njegovih procjena i odluka.

medjutim, kao covjek, nije mi simpatican .
    Last edited by hibiskus; 23.10.2013 at 17:29.

Trina's Avatar

Eto, nažalost, ja nisam stekla iskustvo s njim, iako smo kod njega poslani od strane naših stručnjaka ali za odrasle, kod njega smo trebali po malo stručnije mišljenje, budući da je specijaliziran za djecu. Na kraju šipak. Malo je bezveze kad toliko putuješ isključivo zbog jednog pregleda, na kraju čovjeka ni ne nađeš. Ja sam mislila da je to on, ovdje kad se naručiš kod određenog dr, on te i pregleda. I ovaj pregled je bio ekstra kratak ali nadam se da je čovjek dobar i da zna. Nalaze će mi poslati poštom.

Igor Šmigovac ti je kvalitetan liječnik, ne mora ti biti žao

hibiskus's Avatar

Quote Originally Posted by Trina View Post
    Eto, nažalost, ja nisam stekla iskustvo s njim, iako smo kod njega poslani od strane naših stručnjaka ali za odrasle, kod njega smo trebali po malo stručnije mišljenje, budući da je specijaliziran za djecu. Na kraju šipak. Malo je bezveze kad toliko putuješ isključivo zbog jednog pregleda, na kraju čovjeka ni ne nađeš. Ja sam mislila da je to on, ovdje kad se naručiš kod određenog dr, on te i pregleda. I ovaj pregled je bio ekstra kratak ali nadam se da je čovjek dobar i da zna. Nalaze će mi poslati poštom.

bas mi je zao, pogotovo sto ste putovali do zagreba zbog toga.
    ako vam bude trebalo njegovo misljenje, mislim da je najbolje napraviti pregled privatno.
    znam da kosta, ali tada dobijes bas svoj termin od pola sata.

Kad se naručuje na pregled kod dr. Đapića treba svakako navesti da hoćete pregled kod njega. Koliko sam shvatila dr. je u dječjoj ambulanti svaki ponedjeljak. Inače doktor je super! Sigurno ima značajnog iskustva kad mu dolaze ljudi iz cijele Hrvatske, a i šire. Naravno da ako ne vidi neki veći problem neće gubiti vrijeme već će reći svoje mišljenje u pet minuta i to je to. Uistinu šteta tolikog puta...