Pokazuje rezultate 1 do 50 od 227

Tema: tko sve smije imati djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam. Casa je vise puta spomenula emocionalnu zaravnjenost. Koja je sigurno realna, ako je majka bila nelijecena i teska bolesnica. Ali kud to ide? Da li trebamo vjestaciti ljude da vidimo koji su adekvatni? Tko bi ih vjestacio? Tko bi donio kriterije? Nazalost nekome tako padne grah u zivotu da ima katastrofu od obitelji. Koliko god to uzasno zvucalo, ali to ke realitet.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo je bio odgovor Rehab, nije mi uspio citat

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam. Casa je vise puta spomenula emocionalnu zaravnjenost. Koja je sigurno realna, ako je majka bila nelijecena i teska bolesnica. Ali kud to ide? Da li trebamo vjestaciti ljude da vidimo koji su adekvatni? Tko bi ih vjestacio? Tko bi donio kriterije? Nazalost nekome tako padne grah u zivotu da ima katastrofu od obitelji. Koliko god to uzasno zvucalo, ali to ke realitet.

Jes. Iako se koji put, ako si član takve obitelji, milijun puta nađeš u konfliktnoj situaciji jer te, već začetog i rođenog, nitko ne štiti, a psihobolesnici (u Hrvatskoj) su prepušteni sami sebi i svojim obiteljima (ako je obitelj dijete, onda možete mislit kako to izgleda).

Dakle, iz perspektive oboljelog odraslog - jedna je slika (pustite me, bit će mi bolje, tko će meni braniti itd.). Iz perspektive djeteta druga (kako me možete ovako ostaviti).

Općenito je totalni mutež oko toga kad se psiho bolesnici imaju liječiti (liječenje je dobrovoljno, a ogroman broj bolesti upravo karakterizira to što bolesnik misli da su svi drugi ludi, ali ne i on).

Tako da - damn if you do something, damn if you don't.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.10.2013. at 14:24

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mogu samo dati potpis na ovo.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

a sta je s onim "zdravim" ljudima koji na kraju mlate svoju djecu? ili ih prodaju?
    nadovezujem se na sasu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •