Pokazuje rezultate 1 do 50 od 227

Tema: tko sve smije imati djecu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    casa, ako sam dobro povezala, oprosti ako nisam - ti bi teoretski (kad bi mogla retrogadno) zabranila svojoj majci da ima djecu?
    Radije bi da ne postojiš? Da ne postoje tvoja djeca?

nije provokacija, stvarno me užasno zanima tvoje razmišljanje (a zbunjuje me skroz)
    E, ljudi moji, mislim da je "jako zanimanje" obrnuto proporcionalno s "been there". I nema te elokvencije i tog opisa da osoba koja se jako zanima, jer nije bila tamo, shvati ovu "been there", a tipa mjesec dana u toj situaciji te automatski katapultira u modus "ništa mi ne govori/sve mi je jasno".

Ja shvaćam više ovu been there, iako se ne radi o istoj stvari. To su razne perspektive, što je objektivno ja ne mogu reći (da sam šizofreničar borila bih se za svoje pravo da imam potomke i vjerovala u svoje izliječenje npr., kao i da ću to držati pod kontrolom, to je ljudska priproda).

Ja pretpostavljam da casa govori iz svojih cipela u smislu kako je teško tako živjeti i da ti treba zaštita.

Sumnjam da itko želi da se nije rodio (osim osobe u teškim psihofizčkim mukama koje se eutanaziraju ili pokušavaju samoubojstvo), pa čak niti onaj jedan Izraelac koji tuži državu koja njegovoj majci nije dozvolila prenatalni skrining, tj. proglasila je da je sve OK (tuže državnog doktora i traže naknadu, ispada, za rođenje, a de fakto za pokrivanje troškova njegovih operacija)).

A propos U ime obitelji i homoseksualaca - tu sam dušom i tijelom i svakim atomom sebe protiv takvih inicijativa.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.10.2013. at 14:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •