Pokazuje rezultate 1 do 50 od 227

Tema: tko sve smije imati djecu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jako teška i složena tema. iako shvaćam razlog zašto je stray cat povukla paralelu između homoseksualizma i stvarnih psihičkih oboljenja ne mogu u glavi uopće to dvoje dovesti u vezu pa mi je stoga i ona udruga tako milozvučnog imena odbojna i izaziva jezu.

stoga mislim da bi recimo Casa (oprosti što te navodim kao primjer) sigurno bila sretnija u obitelji dvojice stabilnih muškaraca ili žena nego sa roditeljem koji ima poremećaj zbog kojeg cijela obitelj pati. mislim da je onom gore navedenom poveznicom pokretačica teme upravo to i htjela reći.

iz svog osobnog primjera mogu reći da sam se par puta u životu zapitala da li bi bilo bolje da nisam rodila (koliko god to ružno zvučalo ) patim od paničnog poremećaja i bila sam u situacijama kad se nisam usuđivala otići do najbliže trgovine, a i briga za djecu je u tim najkritičnijim periodima padala na mm i ostalu rodbinu. srećom, za moj poremećaj postoji adekvatan lijek pa sam nastavila živjeti i odgajati djecu onako kako mislim da zaslužuju. nadam se da su bili dovoljno mali da ne pamte baš te moje najgore epizode iako sam svjesna da su im negdje u dubini možda ostavile traga ... ali se tješim da smo svi mi više manje doživljavali neke traume u djetinjstvu pa su se mnogi izvukli bez ikakvih posljedica.

ponavljam, jako mi je teško nešto konkretnije reći na ovu temu...samo znam da je homoseksualnost van svih ovih okvira o kojem se raspravlja u većini postova.
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 23.10.2013. at 18:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •