Pokazuje rezultate 1 do 50 od 173

Tema: Cijepljenje djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

1. Ja nemam povjerenja u naš sustav (zdravstveni,sudbeni...), vlast, političare... i sve ono što oni tvrde. Kao i u Zakone koje donose. Ako netko ima - svaka mu čast !
    2. Vlast donosi Zakon da moram cijepit dijete odnosno podvrgnuti ga radnji koja nije baš sasvim sigurna. I pritom mi ne daje:
    - nikakve garancije nema nuspojava
    - da u slučaju nuspojava imam nekakva prava.
    takvo stavljanje u neravnopravan položaj mogu jedino usporediti s Hitlerovim rasnim zakonima.
    3. Sumnjam u farmaceutske kompanije (dionička društva) kojima je cilj jedino...PROFIT, a ne zdravlje pacijenata i poštivanje nekih standarda ako ih je netko opće postavio. Farmaceutika je biznis, a ne vjerska organizacija.
    4. Broj "obveznih" cjepiva stalno raste, 2002 uvedena nova pa 2008 opet nova...još malo pa će ih biti 150 uključujući svinjsku gripu i SARS. A profit raste 50%...pa 100%..pa 150%. i eto da još malo podmitimo zdravstvene sustave da kupuju kod nas. Jer eto, netko bi se mogao zarazit. A više ljudi umrlo od cjepiva za svinjsku gripu... Ne znate vi djeco draga kaj je kapitalizam.
    5. Ne negiram činjenicu da je cjepljenje istrijebilo određene bolesti. Ako izbije epidemija svakako podržavam cijepljenje svih.
    6. Naše društvo nije uređeno pa ja kao pacijent nemam povjerenja da li je javna nabava za cjepivo provedena po propisima (ili je neko uzeo proviziju...), ,možda se štedi na proračunu pa se nabavlja najeftinije - sve su to opravdane sumnje. Npr. zašto se neka kvalitetnija cjepiva dokupljuju (žive virsue na trošak HZZO-a, a mrtve si kupi sam u ljekari za 400 kn!)
    7.Činjenica je isto da je 3000 djece umrlo u Bosni od cjepiva za hepatitis B, da postoji SINS sindrom, autizam i autoimune bolesti u porastu...
    8. Činjenica je da je sastav cjepiva sumnjiv (formaledhid, aluminij, živa...), sve redom najgori otrovi - nije to sveta vodica. Mi peremo ruke djeci a ovo ubrizgavamo u krv.
    9. Postoje razvijenije zemlje koje cijepljenje imaju rješeno liberalnije. Pa zašto su one razvijene, a mi ne ? Zato jer smo pametniji što svaki dan valjda vidimo na dnevniku ?
    10. Zdravlje je jedino kaj imam i ni slučajno ga ne dam u ruke ljudima kojima ne vjeruje - a ovom sustavu NE VJERUJEM. Niti najmanje.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj witman prvotno napisa Vidi poruku
    7.Činjenica je isto da je 3000 djece umrlo u Bosni od cjepiva za hepatitis B, da postoji SINS sindrom, autizam i autoimune bolesti u porastu...
    Ovo je činjenica?

8. Činjenica je da je sastav cjepiva sumnjiv (formaledhid, aluminij, živa...), sve redom najgori otrovi - nije to sveta vodica. Mi peremo ruke djeci a ovo ubrizgavamo u krv.
    Ovo mi nikad nije bilo jasno kao argument kontra cjepiva. Naime ako vjerujete da nam farmaceutske kuće uvaljuju bezvezne formule koje ničemu ne koriste zašto bi stavljali unutra tvari koje su "štetne"?
    Ili mislite da nam namjerno truju djecu?
    Da li bi da su u sastavu ružine latice, zlato i lavanda cjepiva bila prihvatljivija?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    Da li bi da su u sastavu ružine latice, zlato i lavanda cjepiva bila prihvatljivija?
    Dovoljno bi bilo da je srebro Tada bi bilo totalno prihvatljivo.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

1. Ja nemam povjerenja u naš sustav (zdravstveni,sudbeni...), vlast, političare... i sve ono što oni tvrde. Kao i u Zakone koje donose. Ako netko ima - svaka mu čast !.............
    - a ovom sustavu NE VJERUJEM. Niti najmanje.
    M'nemoj......

Nisi li ti visokopozicioniran član tog sustava ?

Pa što ne popraviš sustav u kojem aktivno sudjeluješ ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •