evo fotki s tuluma, prilozi ostalih fotografa još nisu stigli!
pass: andrej
evo fotki s tuluma, prilozi ostalih fotografa još nisu stigli!
pass: andrej
ajme, to je bio pravi tulum! bas vam je bilo lijepo. a andreja sam uspjela vidjeti tek nakon nekih 20-ak fotkica - pa, Ajvi sve si ga slikala iz pticje perspektive, samo mu se tjeme vidi!![]()
preslatki su kikaci, preslatki!![]()
Super su slikice, dječica preslatka ali gdje su MUFFINI?!
a di si ti ajvi![]()
sneni andrej je za popapati!
preeeslatki su svi, a i tulum vam je bio pravi, veseli !!
super su ZPB- ovci, prava ekipa !
već ih vidim na nekom tulumu, za jedno 20 godina, a ajvica hoda za njima i fotka :D
Ms.ivy, dječak ti je predivan![]()
Ma sve slike su me pomele, klinci su premedeni, a mamma san...Wow, koji komad! :shock:
Btw, zašto tebe nikad nema na slikama?![]()
neodoljiva ekipa, šta jest jest, baš je bilo veselo i lijepo 8)![]()
stavrno ste prekrasni, svi redom
svi ste mi suuuper!
jedna veeelika pusa slavljeniku, a torta boba graditelja je mrak!
prekrasno društvo!![]()
Baš su slatki svi onako na kupu!
Vidim, nije bilo dosadno...
momze, ja sam slikala u letu, između dočekivanja gostiju i skupljanja ugažene hrane s poda. dobro su i ispale!
nadam se da su drugi imali više vremena za osmišljavanje kompozicije.
Prekrasni, ma predivni su!![]()
I stvarno si krasnu tortu napravila, ajvice!
dille, baš ti hvala! :beeelj:
torta je bila iz meli, kao i sitni kolači - dapače, sveki je naručivala pa nisam ni znala da će biti fotka gore. meni je to grozan kič ali andrej se skoro onesvijestio kad ju je vidio, otrčao je po svoj bager i vikao "taj! taj!".![]()
tulac - fenomenalan!
klinci su tako slatki, čokoladinu Anu vidim prvi put.
i, stvarno ajvi, OPET te nema na slikama![]()
Ma baš, opet te nema na slikama!
Klinci su preslatki, a tulum je vidim bio luuudi! Super su mi kad su se a kraju valjali po krevetu u spavaćoj!
Apri, pa kak ce biti na slikama kad je letjela iznad! hovering around...![]()
momze, nisi u toku!
ovo su jedine fotke sa svih ZPB albuma na kojima ajvi nije... barem u prvom planu!
hehehehe...nisu...ms. ivy prvotno napisa
i ja sam fotkala....
Ali, fotke su mrak!!!!! Tako se dobro vidi da je tulum bio luuuudiii!!!! A jutarnje fotke ljubeka...i onaj čarobni smiješak
![]()
Evo, sad sam našla vremena da detaljno pogledam fotke (na poslu, naravno)
Baš ih je lijepo vidjeti onako zaigrane!
A kad vidim tortu, onda mi baš dođe krivo što mi nikad nećemo moći naručiti neku mrak tortu iz Meli... tko mi kriv kad sam rodila dijete u vrijeme godišnjih odmora!
(ajvi, vidim da ste dobili slikovnicu "Animal Match" - baš me zanima kako će se tvom Andreju svidjeti - mojem je jedna od najdražih!)
tanja, kaj oni ne rade po ljeti??
animal match mu se sve više sviđa, on obožava slikovnice s prozorčićima i životinjama. ali sad imamo toliko novih slikovnica da ih ne možemo sve odjednom apsorbirati (iako je zabrinuti majmunčić postao obavezna oprema uz popodnevnu ciku).
Tanja, pa rođkas prebaciš za 5 dana...ovak i onak svi su tada doma!!! I onda trk u Meli naruči tortu!!![]()
Rade po ljeti, ali u kolovozu uzimaju godišnji, kao i svi u Zagrebu, uostalomOni su obiteljska firma, kad su na odmoru, onda su zatvoreni (znam jer smo ljetos šetali onuda).
A da su mladi gospon u trbuhu i gospon doktor na Merkuru bili malo strpljiviji, dočekao bi lijepo termin u rujnu i imao tortu i tulum kakav god poželi :uzdah:
A kakva je bila torta za jesti? Za vidjeti - savršena!
Btw, nama stalno nestaju slikice životinja iz Animal match, i onda skužim da ih je sve zagurao u jednu kućicu :zakolut: (možda su dvogodišnjaci ozbiljniji po tom pitanju)
nisu![]()
čuj, moja seka ima rođendan 22.8. i uvijek je slavila s blizankama, početkom listopada. neće se ništa desiti ako pomaknete tulum za dva tjedna!
torta je malo čvršći čokoladni parfe, te torte su ti onako lagane i malo praznjikave - sasvim ok za klince. ništa senzacionalno, ali lijepo izgledaju pa su idealne za dječje rođendane. ali su im zato sitni kolači pravi domaći, preeefini!
Slikice su super, tulum fenomenalan, a klinci najbolji![]()
Meni torta nije bila ništa prazna, a tek kolači ... mljac!
Genijalne fotke! :D
Totalno ste mi svi zgodni, od klinaca do roditelja. Slavljeniku šaljemo veeeliku pusu!
Preslatka ekipa, pusa svima![]()
Sigurno vam je bilo predivno na tulumu jer ove slike koje sam vidjela su zaaakon. Pravo društvance, klinaca kao u priči, a Andrej prepreprepresladak.
Za Andreja nemam rijeci kako je samo sladak, a imam samo reci da mi je jako zao sto ne virim i ja negdje iza coska![]()
Drago mi je da ste uzivali![]()
Kako bih vam kolektivno izgnjavila klince, medeni su! Pocevsi od medeon rodjendanca![]()
Koja ekipaaa :D
Medeni su svi od prvog do zadnjeg![]()
i menimamaNjojza prvotno napisa
![]()
zajedno s ostatkom BiH ekipe!
slike su super, torta izgleda mrak...ali sta su klinci saltki :D
Pa, to je bio stvarno pravi tulum. Ekipa je zakon!!!!
tek sad sam skuzila da sam vidjela ali ne i prokomentirala super tulumkas!
P.S. totalno te kuzim sto andrejcek ima na 1/100 dignutu glavu.ustvari bi trebalo unajmiti (prvo sam napisala uzeti)portira i konobara, za ove nase tulume.
Koja ekipa, vidim da ste uživali.
Nadam se da se uskoro vidimo i u živo![]()