Jel impregnirate obuću?
Uzeli smo klincima cizme za zimu, brusena koza i makar kazu da ne bi trebale pustati, htijela bi ih impregnirati.
To samo naspricam, susi se 24 sata i to je to? Jel treba ponavljati tjekom zime?
Jel impregnirate obuću?
Uzeli smo klincima cizme za zimu, brusena koza i makar kazu da ne bi trebale pustati, htijela bi ih impregnirati.
To samo naspricam, susi se 24 sata i to je to? Jel treba ponavljati tjekom zime?
Ja ponavljam povremeno.
I da, meni su rekli u Humanicu da prešpricam i ono što je deklarirano kao nepropusno.
Jednom godišnje kad vadim zimsku obuću impregniram sve. Ali nisam baš primjetila razliku od godina kad to zaboravim napraviti.
Mi isto sve impregniramo - par puta u toku zime.
evo i mi danas kupili čizme maloj isto brušena koža i baš je ovo i mene zanimalo, teta u dućanu (Froddo) me uvjerava da pošpricam sprejem i to je to, a za čišćenje četkicom za nokte (ruke)!
pa sad bumo vidli![]()
s cime impregnirate? ja sam nedavno uzela u lidla njihov w5 i naspricala svoje stare cizme prvi put, ali su mi ostale bijele fleke. neznam jel do preparata, ili do materijala? nije koza
Ima u dućanima sa obućom baš neutralni impregnacijski sprej, ja ga kupujem u Peku ili Daichmanu, a ima i Planet obuća. Sva tri su ok, i ne ostavljaju fleke, bar za sad.![]()
A impregnirate i glatku kožu? Ja imam dvoje takve čizme, baš kožne, ali ih nisam nikad impregnirala, doduše, oboje su na petu i ne nosim ih po bljuzgi i snjegu, ali po kiši da.
Timberlandice i uggsice impregniram. Ali uggsice me nekako strah obući na snjeg. Nemam ih ja nego cure.
Posljednje uređivanje od ana.m : 23.10.2013. at 08:47
Imamo neku neutralnu kremu za impregnaciju kože (kožne glatke cipele koje nosimo mm i ja). Istom kremom mm maže i kožnu jaknu.
Djeca nose žute i crne gležnjače od brušene kože - za to imam sprej. Lani su dobro izdržale, ali moja djeca ne hodaju puno po bljuzgi jer stanujemo blizu škole.
Kožne (glatke) mažem kremom, a brušenu kožu impregniram sprejem. Kupujem ga u Peku, Planet obući, ma gdje god naletim a da mi treba i svi su mi ok.
Aj' da revitaliziram ovu temu, čime impregnirate Uggsice?
Ja sa sprejem za impregnaciju![]()
Nama su rekli da se impregnira isključivo na otvorenom (piše i na spreju). Samo kao podsjetnik.
Da, ja sa bilo kojim. Al nemam ja dojam da su one vodoneprpusne, meni se vidi bijela linija nakon nekog vremena :roll, pa ih malo operem, pa opet.
Htjela bi impregnirati traper torbicu,može li to?