-
varaždinke, traži se preporuka za restoran!
planiramo izlet u varaždin i tražimo neko mjesto za ručak. idemo s djecom (naravno), dakle restoran treba brzo pripremiti ono što naručimo i ne smije biti preskupo. varaždinke, ima li kakva preporuka?
-
Verglec http://www.verglec.com/
fino, jeftino, brzo i u centru
-
Kad smo bili U Varazdinu jeli smo U Angelusu! U centru grada, predobra klopa, bili smo I na veceri I sutradan na rucku! Jos nas I pocastili 
Nije bilo skupo,hrana svjeza,velike porcije!
-
-
meni je isto Verglec ostao u dobrom sjećanju - jako fina hrana - možeš dobiti i svinjsku mast
-
U Verglecu nisam nikad jela tako da nemam preporuku, ali MM je i bilo je dobro. Kad dođe MM mogu ga pitati za preporuku, a do tada moja preporuka je www./katarza.com.hr , ovo se posebno tiče ako je lijep dan jer je velika terasa, imaju vrtuljak, mini tobogan, ljuljačke dvije minute dalje.
Tik do restorana je parkić, mala šetnica, pravo mjesto za šetnju dok nestrpljiva djeca čekaju jelo...
Što se tiče klope, uvjek je bila ok, ništa fensi šmensi, a ukusno i cijenovno pristupačno.
Zlatne gorice su izvan Varaždina, na bregu, veliko dječje igralište, labirint...ali za lijep sunčan dan također svaka preporuka.
Pizzeria Domenico u centru grada - nekad je bila jako dobra, mislim da je i ostala
Posljednje uređivanje od oka : 23.10.2013. at 18:46
-
Posljednje uređivanje od kiara79 : 23.10.2013. at 19:58
-
+ na stančićevom trgu kava 5 kuna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma