Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: bolovi kod hodanja u zdjelici i kukovima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno bolovi kod hodanja u zdjelici i kukovima

Evo danas je tjedan dana nakon poroda imene od uzasno nesto boli kad hodam ustajem bilo sta da radim osjecam bol u desnoj strani zdjelice, kuka n sama neznsm sta bi tu moglo biti..dok sjedim i lezim nista me ne boli..ovo mi je treci porod i prvi put mi se ovo desava..ima li itko sa slicnim iskustvom..neznam dali da posjetim doktora ili da cekam mozda prodje ?

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Vidim nitko nije odgovorio na ovaj post latika kak je stanje sad kod tebe?
    I ja sam u istom problemu, prošlo je 2 tjedna od poroda i toliko me boli lijeva strana zdjelice/kuk da jedva ustanem a hodam ko da imam nogu u gipsu. Isto čekam neko vrijeme pa ak ne prođe idem doktoru...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj nov@ prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim nitko nije odgovorio na ovaj post latika kak je stanje sad kod tebe?
    I ja sam u istom problemu, prošlo je 2 tjedna od poroda i toliko me boli lijeva strana zdjelice/kuk da jedva ustanem a hodam ko da imam nogu u gipsu. Isto čekam neko vrijeme pa ak ne prođe idem doktoru...
    to si i meni dešavalo nakon poroda. desni kuk me jako bolio, nisam se mogla uz stepenice penjati niti normalno hodati.
    kod mene je bio problem što sam bila rezana kod poroda i rez je išao na lijevu strane pa sam tu nogu "štedila" i oslanjala se previše na desnu.
    mjesec dana sam šepala i prošlo je samo od sebe. kad sam bebu vodila na uzv kukova rekla sam doktoru za to i on mi je rekao da se često desi i da ako ne prođe za još jedno tjedan dva da dođem. no prošlo je par dana iza nove godine.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mene kuk nije ni prestao boliti

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mene je nakon poroda (prvog) dugo bolilo, ma mjesecima ... i kuk i trtica. Inace me muci ta plitka casica desnog kuka,,kost mi iskace i zna skljocati dok hodam (subluksacija), ali nakon poroda je dugo trebalo da dode u neku normalu.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mene je kuk jezivo boleo od 9. meseca trece trudnoce dok nisam otisla kod kiroprakticara. Luna je tad imala oko godinu dana. Taj moj kiro nije bio bas klasicni, nego neki za sportske povrede i radio je Active Release metodom, sto je nesto kao grublja masza s pokretom. Trebalo je bar 10-ak tretmana da se popravi, i sad kad preteram s fizickim radom, posebno nosanjem, osetim bol, ali simetricno. To sto je "izlecio" pre godinu dana se stvarno vise nije javljalo.

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Imala sam bolove u zdjelici prvih 6 mjeseci nakon poroda. Nisu to bili strašni bolovi, ali sam imala osjećaj da će mi kukovi iskočiti - nimalo ugodno. Prestalo je kada sam prestala nositi dijete u marami. Valjda mi je sva težina sjedala na zdjelicu koja nije mogla podnijeti tu težinu...

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ste probale mozda mazati nečim, tipa deep relief isl? Bi to moglo pomoći malo?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •