Pothranjenost i pretilost (indeks tjelesne mase manji od 18 i veći od 30) negativno utječu na reprodukcijsko zdravlje i plodnost.
Kod pothranjenosti ili pretilosti (indeks tjelesne mase manji od 18 i veći od 30), veća je učestalost spontanih pobačaja i patoloških stanja tijekom trudnoće i porođaja).
Jesu li vaši mpo liječnici obraćali pozornost na tjelesnu masu? Jesu li vas u slučaju pothranjenost ili pretilosti savjetovali o postizanju normalne tjelesne mase? Jesu li vam radi pothranjenosti ili pretilosti odgađali postupke mpo?

Odgovori s citatom
)onda mi je BMI bio 29, sad 2g poslije je 27 i sad sam na VV.. Dr A. mi nikad nije rekao ništa... Inače, tt mi uvijek varira, ja se od stresa debljam, dok neki mršave..

ti si 87. godište, dakle godine su uistinu male, tebe može razvlačiti ovako, voljela bih vidjeti preporuku iste liječnice za pacijenticu koja ima 38 godina, da li bi i ona tad preporučila 9 mjeseci pauzu i obavezno skidanje kila? I honestly doubt! Mene generalno ljuti u tvom slučaju krivo predstavljanje istine - preporuka pauze izm. 2 stimulirana postupka od min. 9 mjeseci, i naših često u državnim klinikama preporučenih 6 mjeseci je ustvari izmišljotina hrvatska, na taj način naše klinike malo skidaju "pritisak" i navalu na klinike od strane pacijentica.