-
Moj BMI se rijetko spusta ispod 25, u pravilu sam oko 25,5. S obzirom da sam vecinu zivota osim zadnjih desetak godina bila i pretila, ja sam zadovoljna da je tezina prestala jako oscilirati. Od MPO-ovaca nikad nisam dobila nikakav komentar da bi trebala izgubiti na tezini, jedino kad se potvrdila prva trudnoca mi je preporuceno da se ne udebljam vise od 12-14kg jer ih najvjerojatnije onda necu skinuti. PCOS nemam dijagnosticiran niti ga je itko spominjao ali sama mogu potvrditi da su mi ciklusi setali do 40+ dana pa cak i preskakali koji mjesec dok sam bas bila debela a kako su mi se kile stabilizirale i ciklus mi se ustalio tocno u dan.
Moja seka je iste visine kao i ja ali cijeli zivot ima problem sta ne moze natuci na kilazi, znaci na 170cm jako rijetko odrzi 50kg tezine i koliko se sjecam ginekolozi su joj govorili da ce vjerojatno imati problema sa zacecem. Ona nije u MPO prici ali kad se spominje BMI sigurna sam da je njen redovno ispod 20 a uspjela je ostati trudna bez puno truda (ono standard, u roku dva-tri mj.kad je odlucila)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma