-
Inesz hvala za što si vjerojatno potaknuta mojim slučajem otvorila temu, koja može nadam se pomoći da se i drugima ne dogodi razočaranje kao meni,nego da budu spremne na moguću odgodu postupka. (budući da mi je jučer postupak odgođen)
u svibnju sam bila na prvom stimuliranom(84kg), sad sam trebala na drugi (88kg 160cm), budući da mi je (sad sam i sama izračunala i usporedila s referentnim vrijednostima) bmi za 4 iznad dopuštenog ...vraćena sam kući na redukcijsku dijetu, te se vidimo nakon bar 8kg manje
Veliki upitnik sam imala iznad glave---moram skinut kg, pa skoro swe tete u čekaonici su daleko mršavije od mene, pa im postupak ne uspijeva lako.
Nakon što sam razbistrila glavu, te prihvatila (znala sam ja to i prije) hitno skidanje TT, shvatila sam da mi s povećanom TT možemo imati daleko veće komplikacije u trudnoći, te nas iz tog razloga odbijaju...što je ustvari opravdani razlog (jer netreba nam samo velika želja za bebicom, nego i sposoban te zdrav organizam kako bi sve prošlo uredu)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma