Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Vinogradska-fizijatar dr.Šušak

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Vinogradska-fizijatar dr.Šušak

Da li je netko od vas ima iskustva sa dr.Šuškom koji radi u Vinogradskoj?

Hvala!

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Da.kod nas je pregled trajao 5min. ne kazem da njegovo znanje i strucnost mozda nije kao i kod dr.doktora. al drugdje sam bar dobila objasnjenje,detaljniji pregled,pitala sto ne razumijem... preporucila bih ti goljak ili klaicevu.naime,mi smo 1.pregled imali u klaicevoj,kod dok.zucka koji inace radi na goljaku.tada je on dolazio tamo kao zamjena dok.zuteliji koja je bila na porodiljnom.i kad je trebao 2.pregled na vjezbama u klaicevoj su rekli da odemo u vinogradsku.jer im je to sestrinska bolnica.kad smo se vratili sa nalazima,fizioterapeutice su doslovno rekle ponovite pregled na goljaku kod zucka.jer nalaz koji imamo je isti kao i svi dr.koje je vidla.tako smo se preselili,na goljak dok se nije vratila dok.u klaicevu.jer se u medjuvremenu promijenio zakon gdje zucko i nitko dr.po novom zakonu nije smio dolaziti i odradivati tj.mjenjati.
    Sa mladim smo odmah isli na goljak jer se termin u klaicevoj dugo cekao, i tamo smo se pratili kod dok.katalinic.takodjer sve pohvale.
    Ista stvar i sa vjezbama.u klaicevoj vjezebe traju 45min,i mozes biti unutra i sudjelovati na vjezbama.dok u vinogradskoj frendica je isla sa curicom,vjezbe 30min.od toga 10min si unutra, a onda izlazis van.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi smo bili na pregledu kod njega kad je malena imala 2 mjeseca. Doktor je onako malo osebujan, pričljiv, drugačiji sto te zanima?
    Malenu je pregledao dok je spavala jer se ko za vraga nije htjela probuditi a kod tako malih beba i nema nešto posebno za gledati osim povijest bolesti- koliko je prijevremeno rođena, je li bilo krvarenja... Uputio nas na vjezbice i sad imamo 14.11. sljedeću kontrolu

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Ista stvar i sa vjezbama.u klaicevoj vjezebe traju 45min,i mozes biti unutra i sudjelovati na vjezbama.dok u vinogradskoj frendica je isla sa curicom,vjezbe 30min.od toga 10min si unutra, a onda izlazis van.
    Ovo nije istina, ja sam svaki put na vježbama cijelo vrijeme unutra sa malenom, razgovaram sa fizioterapeuticom, svaki put me pita sto ima novo u zadnjih tjedan dana, kako idu vježbe doma i tako to

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako je osebujan onda je to fizijatar koji je prije radio u DZ Vrapče i moja mama je išla kod njega, i rekla je da je .. pa, osebujan

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo nije istina, ja sam svaki put na vježbama cijelo vrijeme unutra sa malenom, razgovaram sa fizioterapeuticom, svaki put me pita sto ima novo u zadnjih tjedan dana, kako idu vježbe doma i tako to
    super da se onda promijenilo! mi smo tamo bili prije cca 2god.i imali su takav princip rada.bar su tako zene pricale koje su cekale ispred djecu,i sama frendica mi tako rekla koja je gore hodala sa malenom na vjezbe.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Onda se to vjerojatno promijenilo, vidim da su i druge mame unutra s djecom, samo sam jednom čula terapeuticu da je zamolila mamu da izađe jer dijete uopće nije htjelo vježbati već je cijelo vrijeme pružalo ručice prema mami

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

S prvim djetetom sam išla na vježbe u Vinogradsku, trajale su pola sata i cijelo vrijeme sam mogla biti unutra nisam ih ni pitala niti su me tražili da izađem. Pisala sam o toj temi nekad davno..

Nego cure, javljam Vam se na pp i sve koje budu išle kod dr. Šuška ili su išle voljela bih da mi se javite.

Hvala!

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo bili kod dr. Šuška sa Z. prije 2 god. i zadovoljna sam. Trebali smo vježbati ali smo vježbice dobili za doma, pa na kontrole dolazili jer nije bilo potrebno vježbanje u bolnici.
    Je, radio je prije u DZ Vrapče i je - osebujan je ali meni baš otkačen i simpa!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

NItko više?

pam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mi smo bili sa H. na pregledu i on to stvarno radi brzinski, moglo bi se reci da je dobar dr. , dosta pricljiv
    A sa M. smo isli na vjezbe zbog slomljene ruke i sve je proslo odlicno, dobar je s djecom i nemam prituzbi .

butterfly_ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

podižem ovu temu.

bili smo kod dr Šuška prošli tjedan.
    pregled je bio više nego fantastican - dr se nije dignuo sa stolca cijelo vrijeme pregleda.
    dao je dijagnozu s 5 metara udaljenosti od djeteta (plus još što je cijelo vrijeme sjedio okrenut leđima prema malenoj) i dao nam doznake za ortopedske cipele.
    striktno nas je uputio u određenu poslovnicu gdje da napravimo cipele (citiram: "tu odite odmah sada!!")...
    da ne govorim da je više vremena posvetio mom mužu s kojim je razgovarao o receptima i o omiljenim jelima mog muža kuhara...
    jedva čekam kontrolu i njegovu facu kad vidi cipelice koje nisu napravljene u poslovnici po njegovoj uputi

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kao da prepričavaš naš pregled

Napisala sam prijavu tada ali nisu mogli postupati jer do sada se nitko nije žalio na njegov rad.

Ostatak ti napišem na pp.

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Identicno!! Samo sto je nama najavio cipelice jer jos nije hodala. Prebacili smo se kod dr. Matijevic.

butterfly_ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

mi smo čak u nekom trenutku požalili što ipak nismo išli u Klaićevu (u Vinogradskoj smo dobili termin prije) i na kraju sam čula od poznanice da je i u Klaićevoj slicno

jaffa, kakva je dr. Matijević?
    bolja?

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Nama je puno bolja. Potrudi se, pregleda dijete, sada kada hoda gleda joj i gazista i sve, da joj da prima igracke, ode po onim stengicama, pita za ostale smetnje (zna da ima astmu). I da, bez obzira sto ima malo kriva stopala nema potrebe za nikakvim dodatnim cipelicama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •