-
-
Tikice,skidam kapu,stvarno ti se divim na tolikoj snazi,želim ti svu sreću
i ostale mame,nemam riječi
proplakala sam većinu
-
-
tikice ti stvarno jedna hrabra i posebna osoba i želim vam svu sreću da postanete još jednom roditelji
-
Tikice, ti si predivna žena, zaista posebna. Želimo vam puno sreće i što prije bebicu u naručju <3
-
ne mogu pogledat emisiju , ton mi je katastrofa nista ne cujem , pa jel samo meni ?
-
Ja nisam gledala, sad ni ne mogu, nisam sama... a samo na ove vaše postove oči su mi pune suza! Tiks i sve ostale mame anđela samo vi znate koliko to boli, a mi samo suosjećamo i plačemo zbog vas...
-
Tikice
-
Malo prije sam pogledala. Dobro se vidi i čuje. Sve sam 4 priče odgledala. Suza u oku voditelja me je dodatno dirnula. A kako je Tikici znam, prošla sam to. I vidim da je izuzetno hrabra. Iduća Tikičina priča mora biti tako sretna da izazove suzu sreće, a ne boli.
-
Uspjela sam pogledati i naravno isplakati nebo suza! Draga moja Tikice!
-
-
Gledala sam, tikice nevjerojatno kojoj energijom zračiš i onako nasmijana, izgledala si kao anđeo. Suze u oku voditelja sve govore, ne pamtim tako emotivne priče još od onog Direkta s HTV-a o MPO-u. Neka vam je sretno dalje, mora biti!
-
Ja sam gledala na laptopu pa nisam vidjela suze, ispričavam se vodtelju ako čita.
Jako potresne priče, a kakve ste Vi žene, zmajevi.
Nakon do poda, prijatelji su izgubili djete od 7 godina i vidjela sam koja je razarajuća bol.
Srce mi se stegne i suze krenu.
-
tikice draga ja plaćem i sad kad se sjetim emisije. sretno i hrabro u sljedećem postupku! <3
-
gledala.........
-
Koju snagu ove žene imaju
-
Tikice draga...
Skupa s tvojim suzama krenule su moje. U tom trenu osjetila sam se toliko malenom, pred tvojom veličinom. Sigurna sam da su tvoje anđelice ponosne na tako divnu majku.
Hvala ti. Neizmjerno mnogo ti hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma