Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Loša krvna slika (nisko željezo)...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Loša krvna slika (nisko željezo)...

Danas nam bebica ima točno mjesec dana, ja sam u srijedu vadila krv, samo crp koji mi je nakon carskog bio povišen, ali se onda s antibioticima smanjio (nikad nisu skužili zašto je bio viši) i željezo. E sad, crp mi je 45 (normalno je do 10), a željezo, koje mi je u trudnoći bilo super (17), palo mi je na 6. Jel' moguće da mi se željezo tako naglo srozalo zbog dojenja? Što da radim, neću piti one neke tablete, navodno bebe od toga dobiju grčeve!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sma ondmah akon poroda imala malo željeza u krvi i dobila sam nekakav sirup koji sam pila već u prvih 2 tjedna nakon poroda. Janko nikad nije imao grčeve. Ne znam kakos etočno zove sirup, ja sam ga dobila na recept. Najbolje da pitaš doktoricu

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja sam pila Prenatal jos 6 mjeseci nakon poroda zbog zeljeza o opceg stanja.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

željezo ti se nije srozalo zbog dojenja, nego zbog gubitka krvi (porod i lohije).
    ako ne želiš piti tablete, baci se na crne i crvene sokove (borovnica npr.) i jedi hranu bogatu željezom.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Da, to sam si i ja mislila. I to mi je 6 uz Prenatal. Tko zna koliko bi bilo bez toga. Ali u bolnici mi je nakon poroda hemoglobin bio super (to ima veze sa željezom, jel' da?). Kupila sam sokove, pa ću probati prvo s tim. Za koliko se vremena to onda ponovno kontrolira?

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

3 mjeseca

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da li ti je sad CRP 45? Ako je ,konzultiraj doktora ,željezo pada kod upala.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Je, sad mi je, mjesec dana nakon poroda, crp 45, željezo 6. Rekla mi je pedijatrica da napravim reumatoidne testove (jer me bole zglobovi na šakama) i briseve grla i nosa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •