Zahvaljujem osoblju foruma što su mi dopustili da stavim ovaj link
Anketa ispituje sliku grada Šibenika, a najviše nas zanima kako ga vide ljudi izvan grada, pa, ako imate 5 minuta, hvala što ćete ispuniti![]()
Zahvaljujem osoblju foruma što su mi dopustili da stavim ovaj link
Anketa ispituje sliku grada Šibenika, a najviše nas zanima kako ga vide ljudi izvan grada, pa, ako imate 5 minuta, hvala što ćete ispuniti![]()
Ja bih ti pomogla, ali nikad nisam bila u Šibeniku i nemam stav o većini stvari koje se tamo navode pa ne bih htjela lupati bezveze, tek toliko da nešto bubnem, tipa Mišo, Šibenska nevista ili klapa Maslina.
To je sasvim OK. Ne moraju svi biti jako upućeni, a ipak imaju neku svoju sliku u glavi. Mislim da je i to korisno.
ispunila i ja. di neću o šibeniku anketu ispuniti.![]()
kak se zove u staroj jezgri kafic i muzej?
ima bunar u sebi, povijest sibenika, ak se dobro sjecam ima i zmaja (?)
izgleda da će većina iduće godine kod jurane na more![]()
meni je sibenik predivan.
cak bez ikakve ponude :D
kad se prije vozilo kroz sibenik (zaobilaznicom) provodila sam vrijeme u koloni fotografirajuci.
izgleda mi mocno.
fasciniraju me ulice, kuce na brdu, pogled, a i zene koje po onim stepenicama tegle djecu :rispekt:
stari grad mi je najljepsi od svih starih jezgri na jadranu.
a pogled kad se vraca sa zlarina :dijamant:
jos ne znam jel mi drazi pogled s mora ili kopna![]()
Ja pojma baš nisam imala, ali MM je rasturio, sve on o Šibeniku zna. Jedino ne zna je li grad vibrantnog životnog stila.
Ajme, cure, divne ste
I tako sam dirnuta ovim vašim lijepim riječima. Do suza.
Hvala još jednom.
Mi već sto godina ljetujemo u Pirovcu tako da smo puuuno posjećivali obje strane, i Šibenik i Zadar.
Zapravo, dugo smo samo išli u Šibenik, onda je Zadar kulminirao svojom ponudom pa smo tamo intenzivno išli par godina, a zadnjh dvije smo se opet "smirili" u Šibeniku.
Nekako nam je bliskiji, više domaći, imaju sad i lijepu dnevnu bolnicu na pedijatrijii premda mi je osobno draži ipak imam osjećaj da podosta zaostaje za Zadrom (kultura, gastronomija, uređenje) kao da nitko ne želi investirati u grad a to mi je jako žao.