i mene muci ovo nejedenje, ali kad vidim da ima i gorih od moga, lakse mi je. svima koji se mucite
moj od povrca jede brokulu i blitvu leso, mrkvu u juhi. voce trenutno samo jabuku i bananu, ljetos i lubenicu. krompir samo pire, pomalo je poceo i peceni. rizot od mesa je obozavao da bi sad jeo samo samu rizu. jaja samo na kajganu. meso samo pohano, nekad prodje gulas sa krompirom, ali tesko. pastu sa pasiranim rajcicama. mlijeko sa pahuljicama. sendvic mu je najdrazi. uz svaki obrok obavezno kruha, njega trazi i samog ako mu se nesvidja hrana. u vrticu isto slabo jede
kad bi pokusavali ugurati jos koju zlicu, povraco bi. inace je gadljiv od malena, pocelo sa odvikavanjem pelena, pa kupanjem u tudjoj kadi, da bi prosle zime povraco cim bi snijeg vidio na tv-u, a tek u zivo

ja se tjesim da ce biti bolje. i ja sam bila takva ko mala i dan danas ne jedem dosta stvari. a ima nas jos u obitelji takvih, svi sa mamine strane, pa opripiosujemo to i genama

forsiranje ne pali, treba samo nudit, nudit i nudit... i naravno mi pred njima moramo jesti