Pokazuje rezultate 1 do 50 od 156

Tema: Selective eating disorder

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

rehab, na neki način se slažem.
    I meni se konačni sastav pojedenog čini ok (voćni šejkovi, mlijeko,...), ali imam dojam da jen ima drugi problem koji nju muči.
    Ta velika gadljivost, isključivost, moljakanje,...

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pa može biti da ste u pravu.
    Iako sam i dalje kronično nezadovoljna sastavom i načinom njegove prehrane, trudit ću se ne raditi više big deal oko toga...
    Ako si budem mogla pomoći.

Jučer opet ista priča...teta u vrtiću kaže da nije htio jesti. Dođemo kući i nakon što se izjasnio da neće jesti što smo ja i mm jeli, "dogovorili" smo se da će jesti pohano meso i krumpiriće. Onda sam ja to napravila, a on je odbio jesti meso (neidentificirani razlog) i pojeo par krumpirića. Poslije sam mu napravila šejk (banana, jabuka, avokado, mrkva, naranča, jogurt) koji je popio. Hvala bogu da bar hoće šejkove...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Pa može biti da ste u pravu.
    Iako sam i dalje kronično nezadovoljna sastavom i načinom njegove prehrane, trudit ću se ne raditi više big deal oko toga...
    Ako si budem mogla pomoći.

Jučer opet ista priča...teta u vrtiću kaže da nije htio jesti. Dođemo kući i nakon što se izjasnio da neće jesti što smo ja i mm jeli, "dogovorili" smo se da će jesti pohano meso i krumpiriće. Onda sam ja to napravila, a on je odbio jesti meso (neidentificirani razlog) i pojeo par krumpirića. Poslije sam mu napravila šejk (banana, jabuka, avokado, mrkva, naranča, jogurt) koji je popio. Hvala bogu da bar hoće šejkove...
    Jen, ništa te ne košta izvaditi mu nalaze, radi svog mira. Ako sve bude ok, zdrav razum ti govori da nije u pitanju nešto strašno i ozbiljno, nego samo prolazna faza. A svi znamo kako se treba odnositi prema fazama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •