Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: LUPOCET baby čepići

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno LUPOCET baby čepići

Pojavio nam se osip na glavi (tjemenu),čelu,predjelu oko ušiju,na vratiću i leđima.Da kažem da mi je P. imala 3 dana visoku temperaturu i do 40 te smo koristili čepiće kako bi je snizili. Zadnji čepić sam joj dala sinoč u 18h nakon toga temp. više nije rasla i sada je sve OK osim što su se pojavile crvene flekice. Pretpostavljam da su čepići jer na receptu i piše osip kao moguća nuspojava. Bebačka je devet i po mjeseci.Ima li netko slična iskustva?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa to ti je vjerojatno bila trodnevna groznica (rozeola) - tri dana temperatura i nakon toga osip.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Pa to ti je vjerojatno bila trodnevna groznica (rozeola) - tri dana temperatura i nakon toga osip.
    potpisujem
    i meni isto zvuči

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    I ja potpisujem. Definitivno trodnevna groznica!

lidac2004

Početno

upravo kako cure kazu.
    i J. ju je imala sada preko vikenda, osip ti obicno traje 2.-3 dana pa se povuce.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Cure puno vam hvala,ma šta bih ja bez vas. Zaista nisam znala za to,a sada ću zahvaljujući vama mirnije spavati. Janoccka zahvaljujem na tekstu.Mam sam si ga pohranila .

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Janoccka,hoće li to Jan uskoro dobiti bracu ili seku? Jooj kad se sjetim trudnoće to mi je bio prekrasan period života,baš ti zavidim. Sretno i drž se .

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Bebačka je već velika cura. Taman možeš na drugo

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

kako si me sada nasmijala. Ipak ću morati pričekati jedno izvjesno vrijeme zbog carskog,a i njezino ponašanje u zadnje vrijeme ne ide baš u prilog tome. Nadam se da je to samo kratka faza jer do sada je zaista bila dijete koje bi svatko poželio.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •