Prvo da me netko ne bi slučajno krivo protumačio.. Najoštrije osuđujem te huligane i budaletine koje su išle tamo s ciljem da se potuku, uništavaju i rade nererd. Itekako trebaju odgovarati i osjetiti na svojoj koži s nadom da im tako nešto nikada ne padne na pamet.
To nisu navijači, to su najčešće huligani koje nogomet ni klub ne zanima. Oni ni ne idu na utakmice nego traže tučnjavu. Na žalost ima ih u svim navijačkim skupinama i to su oni koji dogovaraju tučnjave.
Mislim da sam i prije pisala... Kao netko tko je s ocem od 1.g života išao na utakmice, a kasnije sam mladost provela na istok stajanju kao jedna od malo žena među BBB (nikad nisam bila član) istinski navijajući za klub i s velikom ljubavi prema nogometu kao sportu motam reći da nikada nisam doživjela ni vidjela neugodnost. Nikada od njih nisam doživjela podrugljiv komentar, uvredu... Čak štoviše kad bi vidjeli žene i djecu pazili bi da nas se ne gura, ne zgnječi.. Napravio bi se koridor kad je gužva da možemo proći.
Na žalost ovakvi idioti koji su u manjini bace ljagu na sve navijače, na sport, na državu.
Trebaju li odgovarati... Apsolutno i to ozbiljno.. Treba li ih baciti i ostaviti tamo da 10g trunu bez pravednog suđenja.... Ne.
Vidim na portalima svi se busaju u prsa... Svi savršeno odgajaju djecu.. Nikad nikom dijete nije napravilo nešto što nema veze s mozgom....da znam ovo je ekstrem i sigurno ima svakakvih roditelja tih mladića, ali ima i onih koji su iz tko zna kojeg razloga krenuli krivim smjerom. Ne treba odmah pozivati na linč.
Treba im osigurati pravedno suđenje i human pristup pa ako dobiju i 5g zatvora, a jbg znali su gdje idu.