Drugim riječima, ovaj put se meni ispunila želja...
Drugim riječima, ovaj put se meni ispunila želja...
Nisi jedina. Jučer sam provela krasnu večer uz tortu od čokolade, Policijsku akademiju na tv-u i fado u pozadini
. Nisam Portugalka. Ne navijam za Perkovićku ni Vlašićku. I smatram da svi ti nogometaši ne igraju zbog domoljublja nego zbog love i slave (a djelomično i zato jer je to jedino što znaju raditi). Dečki rade svoj posao. To nije domoljublje. Kao što domoljublje nije ni kad radnik kojem je to posao čisti hrvatske kanale. Za manju lovu. Puno manju. Pa za njega nitko ne navija i ne pada u ekstazu niti nosi njegovo ime na svojoj majici. A kanali se moraju čistiti jer inače nastaju poplave i ljudi stradaju. Nogomet se ne mora igrati. Jel
A travnate terene u koje je uložen (i moj jer punim proračun) novac bih prenamijenila za narod. Navijači svake vrste su mi smiješni. Mislim-čovjek u nekoj tamo državi trči i treba napuhnutu mrtvu kravu ubaciti u veeeeeliki gol pri čemu mu smeta ili pomaže nekoliko drugih ljudi. On urlanje nekog u nekoj drugoj državi ne čuje niti će mu ono pomoći da brže trči ili bolje gađa.