Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1716

Tema: nogometni navijaci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    MM je vodio sina na poljud, došli su oduševljeni. Par godina zaredom nam se poklopilo da smo na GO kada je i utakmica, prvi put je sam otišao(mislim da je malac bio tada 4 godine) i vratio se razočaran što ga nije poveo, kaže bilo je i manje djece. Nagodinu ga je vodio, ne znaš tko je bio sretniji on ili malac.
    Zimus smo išli gledati hokej, oduševljeni smo bili.
    A što se tiče internacionalnog navijanja, odnosno navijanja za reprezentaciju. Par mojih prijatelja su članovi udruge navijača, imaju fantastičan odnos sa srpskom udrugom, kupuju si međusobno karte, dočekuju na granici, organiziraju pratnje i pomažu na raznorazne načine...
    Eto morala sam u svoj toj priči o huliganima reći da ima i divnih navijača, odnsono ljudi koji igrom slučaja vole otići pogledati i taj nogomet(ili neki drugi sport).
    a da li se vi sami bavite nekim sportom i da li dijete vodite na neki sport? (ne upirem prstom u tebe, zanima me opcenito)

nemam potrebu za tim osjecajem euforije u masi istomisljenika dok se 22 odrasle osobe 90minuta igraju jednom loptom, to mi je kao da idem u restoran gledati ljude kako jedu a sama ni ne probam hranu ali ja sam stvarno slucaj za sebe. ne bih mogla istolerirati partnera koji hodocasti na stadion

fenomen promatraca sporta mi je neobjasnjiv.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto ti je neobjašnjiv?
    Da li ti je onda neobjašnjivo gledati npr. gudački kvartet, dok se 4 čovjeka igraju glazbenim instrumentima?

Promatraj to tako, pa će ti biti jasno. Netko voli gledati sport, netko slušati muziku, netko balet, netko sve to. Svi ti ljudi koje gledamo dugo izoštravaju svoje tjelesne kapacitete da bi nama pružili predstavu. Počelo je to davno, čula si za gladijatore, ili Olimpijske igre .

Čovječanstvo nekako voli predstave. pa i krvave, ne samo fine i pristojne.

MM voli ići na nogometne utakmice, kad god ima priliku, nekad odem i ja s njim, pogotovo ako se igra negdje daleko, pa da i putujem. Slovačka i Žilina su me oduševili ovo ljeto, hvala NK" Rijeci" koja je tamo gostovala.

Ovako ti je na Kantridi http://www.youtube.com/watch?v=cGdxiccAGGM. Uglavnom.
    Ponekad je ovako http://www.youtube.com/watch?v=34V86o1tSE8, srećom vrlo rijetko.

A svaku sreću u životu treba prihvatiti pa bio to i samo onaj trenutak kad ti omiljeni klub da goooooool!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto ti je neobjašnjiv?
    Da li ti je onda neobjašnjivo gledati npr. gudački kvartet, dok se 4 čovjeka igraju glazbenim instrumentima?

Promatraj to tako, pa će ti biti jasno. Netko voli gledati sport, netko slušati muziku, netko balet, netko sve to. Svi ti ljudi koje gledamo dugo izoštravaju svoje tjelesne kapacitete da bi nama pružili predstavu. Počelo je to davno, čula si za gladijatore, ili Olimpijske igre .

Čovječanstvo nekako voli predstave. pa i krvave, ne samo fine i pristojne.

MM voli ići na nogometne utakmice, kad god ima priliku, nekad odem i ja s njim, pogotovo ako se igra negdje daleko, pa da i putujem. Slovačka i Žilina su me oduševili ovo ljeto, hvala NK" Rijeci" koja je tamo gostovala.

Ovako ti je na Kantridi http://www.youtube.com/watch?v=cGdxiccAGGM. Uglavnom.
    Ponekad je ovako http://www.youtube.com/watch?v=34V86o1tSE8, srećom vrlo rijetko.

A svaku sreću u životu treba prihvatiti pa bio to i samo onaj trenutak kad ti omiljeni klub da goooooool!
    ima neke logike u tome, ukusi su kupusi

valjda ja kako nemam previse slobodnog vremena ne razumijem da ljudi tako provode vrijeme.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ima neke logike u tome, ukusi su kupusi

valjda ja kako nemam previse slobodnog vremena ne razumijem da ljudi tako provode vrijeme.
    Nije ti to stvar slobodnog vremena, nego jedino ukusa. Ja "nemam vremena" tražiti po internetu mučne teme iz cijelog svijeta i stavljati ih na forum, a ti imaš.
    Posljednje uređivanje od vertex : 30.10.2013. at 11:13

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

možda neumjesan komentar, ali ovo me baš iznenadilo, znam da si napisala u nekim postovima da ne radiš i da imaš domačicu (tetu čistilicu)...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    možda neumjesan komentar, ali ovo me baš iznenadilo, znam da si napisala u nekim postovima da ne radiš i da imaš domačicu (tetu čistilicu)...
    aha

i imam dijete sa autizmom kojeg svakodnevno vozim u skolu i natrag, i svaki dan uz skolu hopsamo po terpaijama ili slobodnim aktivnostima. najcesce sa sobom nosim komp pa imam internetam. najcesce su mi teme autizam, sensory integration disorder i razlicite humanitarne akcije. imam psa i 2 macke koji isto tre vrijeme.

a bas mi je super sto smo od fenomena navijanja stigli do vjecne teme, kako ja potrosim 24 sata svaki dan.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

aha

i imam dijete sa autizmom kojeg svakodnevno vozim u skolu i natrag, i svaki dan uz skolu hopsamo po terpaijama ili slobodnim aktivnostima. najcesce sa sobom nosim komp pa imam internetam. najcesce su mi teme autizam, sensory integration disorder i razlicite humanitarne akcije. imam psa i 2 macke koji isto tre vrijeme.

a bas mi je super sto smo od fenomena navijanja stigli do vjecne teme, kako ja potrosim 24 sata svaki dan.
    Stray, najcesce teme su ti iscudjavanje nad primitivizmom i uvjetima zivota u RH, te neki opskurni clanci iz internetskog bespuca o vezi autizma i cjepiva.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

joj, stray, a hebate fenomena
    nisam sportašica, baš nikakva, ali obožavam gledati vrhunske teniske mečeve, kad igrač doslovno matira svog protivnika
    i skokove u vodu
    i gimnastiku

divim se tim ljudima, rade nešto što ja ne bih mogla ni da živim tri života, i fakat ne kužim kakav je fenomen u pitanju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •