-
mm igra rekreativno nogomet (skoro pa svaki dan), j trenira nogomet, m trenira sinhronizirano plivanje po novom. a svi skupa volimo gledati sport. mm je najveći fanatik, baš prati nogomet, i voli ići na kantridu. ode s j, a odem i ja koji put, kad je neka fora utakmica. ovo nedavno nasilje je bilo prvo nakon dugo vremena, ali ,eto, ipak, nažalost, postoje utakmice visokog rizika i kad kantrida (dio grada) puna specijalaca, pod opsadom, kao da se rat sprema, a ne sportski događaj. i, baš kako vertex kaže, prilike za homeschooling, kolko voliš. o svemu.
a utakmica sa stuttgartom je bila za pamćenje. i pozitivna euforija, a naročito navijanje i odnos između navijača. mi stanujemo blizu stadiona, bilo je divno za vidjeti navijače stuttgarta kako na obližnjoj plaži (tamo su ih smjestili) uživaju na suncu, i ugodno, turistički provode dan.
tako da, eto, nekako i ja zavoljela taj nogomet koliko god stray to bilo nepojmljivo
osim nogometa, odemo na vaterpolo.
volim i rukomet, al uspješne riječke priče su trenutno vaterpolo i nogomet. od kad je klub privatiziran, to je jedna pozitivna priča.
za razliku od zagrebačke
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma