Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1716

Tema: nogometni navijaci

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je bilo oduševljenja , a najbolje mi je bilo gledati kćer kako se uživi i psihički i fizički, ujednom trenutku sam mislila da će uletiti u teren. To je na tatu , na kraju se grle i plešu.
    Čak je i moja mama kojoj sve smeta kad je jedne godine slučajno bila kod nas dok je MM gledao utakmicu bila totalno očarana zetom
    I kod nas je ove sezone zabavno. Moj stariji napokon gleda, a s društvom komentira prek whatsapp ili fb, mm i mlađi sin pogledaju kad igraju naši, a ja ako mi nije prekasno. Neki dan je sin otkrio da znam kad je zaleđe, pa se iznenadio... ali ja to uglavnom gledam s pol guzice. Drugi navijači me ne smetaju, to je dio folklora. Više me smeta galama ispred zgrade, mali klinci na biciklima i rolama vičuuuuu "tatagledajme" jedno 50 puta, dok tata gleda u mobitel, a druga mama pita červerogodišnju malu susjedu gdje je njezin dvogodišnjak.... na parkiralištu gdje ljudi voze aute, a park je 100 metara dalje, ali tam ne dosegne wifi... Pa gledaj ženo gdje ti je dijete...

Ufff, baš sam ostarila. Omatorila. Ali ne mogu gledati malce kak šibaju među autima bez kaciga i bez dovoljno nadzora. Eto, morala sam. Samo za info, nisam nikome ništa rekla, brzo će to proći. Kao i nogometno prvenstvo.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 22.06.2016. at 20:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •