-
ja mislim da su reakcije na one baklje (uuuu, baklje na stadionu, ajme meni) bile totalno sulude. al totalno. pomračenje uma. nacija ih je proglasila izdajicama domovine, predsjednica orjunašima, bivši predsjednik sabora protudržavnim elementima, krenuo je virtualni linč, po netu su se širile slike...
pita me mali, mama što su orjunaši. pa smo imali i homeskuling lekciju.
uopće ne mislim da su nam srušili ugled u svijetu. isto s*anje i još gore su napravili i rusi i ne znam tko sve ne, englezi, mađari, pa si nisu srušili ugled države u svijetu.
meni osobno, koja sam gledala utakmicu u guveru, na super mjestu, a ono, s jedne strane mi bilo žao, i što smo izgubili i što je utakmica prekinuta i što se pokvarilo veselje. što je repka super i što sam isto krenula kao ja bojkotiram :D al me uzelo. ne moš ne navijat kad su tako dobri. hbg. nije lako biti revolucionar :D
no, što je par baklji naspram vip lože, kriminalci i serijski ubojice, ej onaj šljam od horvantičića, koji se još sprdaju sa svima (ne znam tang jesi vidjela da su provocirali sa šalom hajduka, ono, ko vas hebe, di ste vi, a vidi nas).
a ne znam hoće li biti što od toga, evo, kad svimb kaže da je to kraj, ja joj vjerujem :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma