Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1716

Tema: nogometni navijaci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    i mene.

Ne volim spilje - baš sam klaustrofobična. Meni je taj cijeli događaj bio noćna mora
    Btw ne mogu zamisliti koji ih je vrag tjerao unutra... Ne razumijem. Stara sam. Kako ono maria71 kaže - senilna sam, nisam više za forum. Ali i dalje mislim da ne treba tražiti vraga. Kaj im je to trebalo? Inicijacija - moš si mislit... Sad su imali inicijaciju koje će se sjećati do kraja života + možda i imati posljedice od toga. A djeca se nisu sama sjetila zavlačiti se unutra.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    A djeca se nisu sama sjetila zavlačiti se unutra.
    Zašto misliš da se nisu sama sjetila? Moje iskustvo na planinarenjima s djecom različitih karaktera je takvo da većinom žele bar zaviriti u spilje ili jame na koje nailazimo usput. U teen godinama taj poriv je još i više izražen.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Citiraj Peterlin prvotno napisa
    A djeca se nisu sama sjetila zavlačiti se unutra.
    Zašto misliš da se nisu sama sjetila? Moje iskustvo na planinarenjima s djecom različitih karaktera je takvo da većinom žele bar zaviriti u spilje ili jame na koje nailazimo usput. U teen godinama taj poriv je još i više izražen.
    potpis. špilje mame, sama pomisao na “otkrivanje” onog nepoznatog unutra, mrak, uzbuđenje... ma ne samo djecu, i odrasle. čak i kad se pomalo bojiš, kad si blago klaustrofobičan, taj adrenalin jednostavno vuče unutra
    Posljednje uređivanje od magriz : 10.07.2018. at 16:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •