-
Jelena, hvala na pojašnjenju ali ipak ne. Ne prepoznajem tu crtu ni kod tebe, ni kod seni ni kod tanje_b. Bez obzira što kažeš da dijelite mišljenje. Ne bih htjela sad da ispadne seciranje nečije osobnosti, ali jednostavno kod Mojce (skoro) nikad nisam vidjela neku crtu te pripadnosti i ponosa.
Komentari tipa..."budimo ljudi a ne Englezi i Hrvati"- čista predrasuda...(a šta su Englezi i Hrvati nego ljudi, ne znači da se dijelimo samo zato što dolazimo iz drugih podneblja i država dapače).."i drago mi je al me ne veseli" (ok, al stvarno nije nužno dijelit takvu vrstu osjećaja koje naravno slobodno možeš imat, s ekipom za koju znaš da se iskreno veseli, kao što nije potrebno ni opravdavanje)...i konstantno okretanje skoro svake teme na političku stranu...e to mi je ono 
pa jel mora politika bit na svakoj temi, muka mi je od toga u svakodnevnom životu, brate mili čitakla bi neke teme neopterećeno. Ono svjetski uspjeh NY Times i svi najpoznatiji svjetski nakladnici pišu o nama, pojam Croatia je najčešće uguglavam pojam u google tražilicu, oduševljeni su, al zat uvijek ima "Hrvata/ica" koji svemu, al svemu nađu primjedbu i kritiku.
Mah,...idem razmišljam di ću sutra navijati. 
Ne bih htjela da se tema pretvori u komentiranje naše meni drage Mojce, odsad ću pisati na pp neke stvari direktno.
a sad dalje molim samo u pozitivnom (nogometnom) tonu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma