Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1716

Tema: nogometni navijaci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    ajmo se veseliti ovom sportskom uspjehu a onda ajmo slijedeći tjedan na ulice pa prosvjedovat i borit se za sve ovo što nije dobro.
    Ja nisam grinč i zaista se veselim sportskom uspjehu, ali me ne veseli spoznaja što da će tog famoznog sljedećeg tjedna na ulice izaći 100 - 1000, a ne 100.000 - 1.000.000 ljudi.
    I to samo zato što nisu svjesni da njih 100.000 - 1.000.000 mogu nešto promijeniti.
    Ovako samo gledaju kako njih 11 postiže nemoguće.

Odjavljujem se da ne ispadne da kvarim veselje (a zaista mi to nije namjera i veselit ću se i u finalu).

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam grinč i zaista se veselim sportskom uspjehu, ali me ne veseli spoznaja što da će tog famoznog sljedećeg tjedna na ulice izaći 100 - 1000, a ne 100.000 - 1.000.000 ljudi.
    I to samo zato što nisu svjesni da njih 100.000 - 1.000.000 mogu nešto promijeniti.
    Ovako samo gledaju kako njih 11 postiže nemoguće.

Odjavljujem se da ne ispadne da kvarim veselje (a zaista mi to nije namjera i veselit ću se i u finalu).
    pazi ovo. danas je na fejsu bila gerilska akcija :D koja je u roku od par sati završila uspjehom. naime, frendica mi radi u toweru, koji je uz još par centara u hr, odlučio u nedjelju raditi normalno, do 22, te još upozorio dućane da će ih skraćivanje radnog vremena koštati 20.000 kn.
    nakon brzinskog zatrpavanje stranica negativnim recenzijama, jedan po jedan su počeli objavljivati da u nedjelju rade do 16.30.
    ono što me iznenadilo su komentari u stilu - hej, pa mi smo to promijenili, pa imamo moć da možemo nešto promijeniti.
    tako da, eto, možda i neke dugoročne koristi od ovog ludila :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •